Poprosił mnie przedstawiciel handlowy Browaru Relakspol na Dolny Śląsk bym poinformował Szanownych Forumowiczów, że szykuje się ofensywa piw z Relakspola na Wrocław. Zostanie tam wprowadzony jako główne piwo Krakowiak a także Relax i Bacowy Full. Szczególnie zależy im na wypromowaniu Krakowiaka, więc jakbyście mieli jakieś namiary na chętne nowinek sklepy i chcieli mieć u siebie dostępne stale amber ale, to proszę o kontakt na PW.
Ofensywa marketingowa Relakspola.
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Niech oni najpierw zmodernizują etykieciarkę... Wczoraj kupiłem Szlacheckie Mocne z przyklejoną etykietą "do góry nogami", a przypominam sobie, że na zeszłoroczne Warsztaty piwowarskie we Wrocławiu przywiozłem ich piwo z kontrą i krawatką jednego piwa a frontową etykietką innego. I żeby było śmieszne front był z małej butelki.
Mogą już rozlewać do bezzwrotnych butelek, więc niech korzystają ze sposobności. -
-
-
To prawdaTen ich marketingowiec chciał się wykazać zaczął coś nawet działać ale pewnie go wysiudkali i cisza...
Comment
Related Topics
Collapse
-
Minibrowar znajduje się w centrum stolicy Armenii, niedaleko placu Republiki w otoczeniu nowoczesnych apartamentów i drogich hoteli.
Ściana frontowa to piękny taras z wygodnymi stolikami i z zasuwaną markizą. Tam też jest osobny mały bar u (w czerwcu był nieczynny).
Wnętrze niezbyt...-
Channel: Armenia
2024-07-10, 12:32 -
-
Browar z saksońskiego Eibau leży dużo bliżej Zgorzelca niż Berlina, ale obrali strategię marketingową na Berlin i w związku z tym wypuszczają olbrzymią serię z puszkami z wizerunkiem zabytków Berlina.
To piwo jasne ma 10% ekstr. i 4,1 % alk. Na opakowaniu Berliner Dom...-
Channel: Niemcy
-
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
-
Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...-
Channel: Czechy
-
-
Nie chcę zaśmiecać wątku o nowych browarach rzemieślniczych, a tam pojawiło się info + kilka postów o inicjatywie pod nazwą jak w temacie.
Wystartowali kilka dni temu (w piątek) z dwoma piwami: 11 i 13 - obydwa poprawne, ale bez rewelacji, za to ceny z kosmosu - w sklepie piwno/alkoholowym...-
Channel: Piwo - ogólne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment