Na stole: piwa zamknięte

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Serokomlak
    Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
    Serokomlak
    Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
    2025-01-19, 20:34
  • Warzywo
    Katowice, Staromiejska 9, Pub Spiż
    Warzywo
    Piwiarnia z piwem z wrocławskiego Spiża. Lokal z mieszanką wystroju z lat 90 i dzisiejszego. Da się wytrzymać. Miła obsługa. Do picia wybór kilku-kilkunastu piw z browary Spiż. Piłem Karmelowe i Miodowe, porządne, bez tragedii. Niedaleko dworca PKP więc można tu wskoczyć na szybkie piwko...
    2022-02-16, 21:36
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • ART
    Jemielnica, Borek 9, Browar Rojber [zamknięte]
    ART
    30 października cichaczem zadebiutował nowy browar rzemieślniczy w mojej okolicy - Browar Rojber.

Usytuowany pod adresem Borek 9 w Jemielnicy.

Od dwóch lat powstawał a teraz wreszcie hula i można napić się 3 piw na początek - Weizen, Pils i APA.

Rojber...
    2021-11-07, 16:28
  • Shedao
    Wrocław, Al. Architektów 8a, Piwarium [zamknięte]
    Shedao
    Świeża sprawa, sklep otwarty pół godziny temu Dziś czynny od 14 do 21, dam znać, jak się wywiem jaki jest plan na regularne godziny.

Sklep z piwem na Nowych Żernikach, w pobliżu stadionu miejskiego, czyli w okolicy, gdzie raczej za wiele dobrego piwa się nie uświadczyło....
    2020-11-06, 14:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...
X