Zapach - związki lotne o zapachu owocowym ( estry).
Zapachy słodkie, karmelowe itd.
zapachy mleczne, masłowe.
zapachy chmielowe.
Pełnia smaku, lepkość, kleistość, wodnistość itd.
Smak - natężenie słodyczy, goryczy, charakter goryczki( pozostająca, ostra, przemijająca).
Inne: odczucie sytości,cierpkości - reszta wedle uznania.
I to tyle w wielkim skrócie - oczekuję szczegółowego raportu.
Zapachy słodkie, karmelowe itd.
zapachy mleczne, masłowe.
zapachy chmielowe.
Pełnia smaku, lepkość, kleistość, wodnistość itd.
Smak - natężenie słodyczy, goryczy, charakter goryczki( pozostająca, ostra, przemijająca).
Inne: odczucie sytości,cierpkości - reszta wedle uznania.
I to tyle w wielkim skrócie - oczekuję szczegółowego raportu.
Comment