Mi z Namysłowa smakuje najbardziej Zamkowe Mocne, później Pils. Średnio mi podchodzi Premium jednak jak nie ma nic ciekawszego to czasem po niego sięgam. Nie smakują mi obydwa Kozackie.
Namysłów
Collapse
X
-
Dzisiejsze premium bardzo mi smakuje ale jak pomyśle co browar Namysłów wyczyniał jeszcze niedawno temu to aż ciarki..Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
A co takiego wyczyniał? Ja jestem od dwunastu lat stałym konsumentem Namysłowa beczkowego i nie zauważyłem żadnych wyczynów. Może poza tym, że im bardziej unowocześniony jest browar, tym mniej charakterystyczne są ich piwa. Ale wg mnie to i tak jedno z najlepszych polskich piw.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA co takiego wyczyniał?Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiA to mianowicie,że nie dało się tego pić. No chyba,że ja miałem wyjątkowego pecha i trafiłem kilkakrotnie na stare albo z jakiś innych przyczyn trefne piwo
Bo przyznam szczerze, że mając częsty kontakt z produktami Namysłowa od wielu lat nie trafiłem na takie, które musiałbym natychmiast wylać do zlewu...
Comment
-
-
Otóż było to już dość dawno temu bo z lat 10 albo i więcej ale z tego co pamiętam próby podejmowane były z beczkowym w knajpie na poludniu Wrocławia a wartości smakowe zbliżone były do brudnej szmaty lub ściery jak kto woli. Po dwakroć podchodziłem i w końcu zaniechałem. Jednak po tym co tu piszecie wnoszę, że do trzech razy sztuka?!Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
odkąd Namysłów zniknął z wielu knajp, sklepów, nawet z obrzeży miasta (Opola), czy też i z powodu ciągłego przetasowywania kadrowego - mój entuzjazm leci w dół po równi pochyłej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowskiOtóż było to już dość dawno temu bo z lat 10 albo i więcej ale z tego co pamiętam próby podejmowane były z beczkowym w knajpie na poludniu Wrocławia a wartości smakowe zbliżone były do brudnej szmaty lub ściery jak kto woli. Po dwakroć podchodziłem i w końcu zaniechałem. Jednak po tym co tu piszecie wnoszę, że do trzech razy sztuka?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesjeśli mówisz o beczkowym to wina może być nie tylko po stronie browaru - o tym nie pomyślałeś? ja namysłów degustuje od 2001 roku i butelkowy, może nie był wybitny to nigdy nie smakował tragicznie (mam na myśli główne produkty: wtedy rycerskie mocne, zamkowe, namysłów full). lowcostowe twory nadawały się oczywiście w kibel, ale każdy tego typu produkt (vide Głubczyce czy Van Pur) nie nadaje się nawet do skosztowania. beczkowy namysłów chyba od 2003 i też nigdy nie byłem zawiedziony.Piwo jest prawdopodobnie jedną z najlepszych rzeczy, jakie pojawiły się na ziemi - oprócz mnie, tak... to dwa z największych objawień na powierzchni ziemi. Więc... pasujemy do siebie.
Comment
-
-
syf? to ciekawe. możesz nieco rozwinąć swą myśl?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexja lubie zamkowe dark(szkoda ze w puszce) i kozackie ale tylko w butelce...reszta to syfMM961
4:-)
Comment
-
Comment