Grybów do kupienia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawelek59Gdybyśmy się tak złożyli po 211,95 pln mielibyśmy własny browar!?
Chyba się rozmarzyłem........MM961
4:-)
Comment
-
-
Czy ktoś z was posiada jakiekolwiek wieści z Grybowa? Czy warzy? Jeżeli tak to co Gdzie aktualnie można je kupić itd. Zawsze miałem sentyment do tego browaru i chętnie dowiem się, co nowego u nich. Dziękuję z góry.
Comment
-
-
-
Aktualnie browar wysprzedaje resztki piw tylko w swoim sklepie firmowych przy browarze. Według zapewnień dyrekcji browaru browar przechodził ostatnimi czasy modernizację i aktualnie są w trakcie warzenia.Last edited by abernacka; 2007-04-18, 12:44.
Comment
-
-
Może nie na temat. Ale przed chwilą widziałem w Gdyni samochód ciężarowy firmy Zbyszko (www.zbyszko.com.pl), który na tyle miał duży rysunek i napis "Grybów, piwo z polskich gór".
Comment
-
-
Kilka lat temu Grybów miało w Trójmieście swoją dystrybucję i najwyraźniej firma "Zbyszko" ją przejęło.
Comment
-
-
No, wygląda, że Grybów już ktoś kupił:
Ciekawie zapowiada się licytacja ruchomości, może by warto zakupić jakąś ładną kadź warzelną? Albo trochę KEG-ów?
Comment
-
-
-
Artykuł datowany jest na 6 lutego 2007r więc jakieś licytacje już pewnie były, a zgodnie z jego treścią i piwo już powinno się warzyć. Ciekawe jak jest...
Comment
-
Comment