Pracownicy wiele do gadania tam chyba nie mają. Natomiast w większości narzekali na prezesa. Nie e-prezesa ;-)
Grybów do kupienia
Collapse
X
-
Chciałem się spytać czy podczas Twojej wizyty browar, już nie warzył piwa?
To znaczy chodzi mi o to, czy plajta stała się faktem i już wszystko stoi, czy jest jakiś ja wiem, termin zakończenia produkcji.
Po prostu chcę wiedzieć kiedy uderzyć do sklepu firmowego.
Czy aby już nie jest za późno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedzibyć może przyczyną upadku jest to, że sprzedawali piwo po kosztach"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Kilka lat temu przy okazji zakupów w przybrowarnianym sklepiku zaobserwowałem typowy obrazek. W sklepiku firmowym oprócz mnie nikogo, po drugiej stronie szosy sklep- kontener i 7-8 tubylców spożywających Żubra. A nawiasem mówiąc, parę tygodni temu miałem okazję przetestować kilka ostatnich produktów Grybowa i muszę przyznać, że naprawdę zanotowali znaczącą poprawę jakościową. Szkoda jeśli browar przepadnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bastion Wyświetlenie odpowiedziChciałem się spytać czy podczas Twojej wizyty browar, już nie warzył piwa?
To znaczy chodzi mi o to, czy plajta stała się faktem i już wszystko stoi, czy jest jakiś ja wiem, termin zakończenia produkcji.
Po prostu chcę wiedzieć kiedy uderzyć do sklepu firmowego.
Czy aby już nie jest za późno.
Comment
-
-
Dwie wizyty w przeciągu tygodnia, druga wczoraj, w sklepie dostępny pełen asortyment (niepasteryzowane i niefiltrowane z beczki). Ruch spory, wczoraj kolejka, dużo osób bierze lane piwo do butelek.Siedzące osoby pijące z kufla, chyba miejscowi. Piwo w beczce moim zdaniem to to piwo, które akurat dojrzało w tankach czyli nie zawsze to samo, są to raczej te lżejsze wersje piw grybowskich. Trzeba obiektywnie powiedzieć, że nie ważne które akurat jest w beczce, to jest bardzo smaczne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziWidać syndyk lepiej zarządza browarem niż dotychczasowi właściciele
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziCzyli upadłość układowa?
Comment
-
-
Może kogoś zainteresuje, "aby zapaść w ludzką pamięć". info z profilu FB
Szanowni Państwo,
Pilsweiser ogłasza konkurs na projekt graficzny naszych nowych etykiet.
Celem konkursu jest wyłonienie projektów, które w najlepszy sposób będą oddawały charakter naszych produktów w nawiązaniu do miejsca w którym je tworzymy, historii, tradycji . Pamiętajcie, ogranicza Was tylko wyobraźnia.
Ocenimy każdą pracę, tym samym każdy ma szansę aby to jego wizja zwyciężyła.
Zasady są bardzo proste. Na adres pilsweiser@pilsweiser.com należy wysyłać projekty w formacie jpg (docelowo będą potrzebne pliki otwarte na warstwach z fontami zamienionymi na krzywe format do wyboru: tiff, cdr, ai, eps). Wcześniej musi dojść do podpisania odpowiednich dokumentów.
Kształt okrągły rozmiar 100 mm + 3 mm spady.
Są pewne elementy które muszą zostać umieszczone na etykiecie jak logotyp w odpowiednim rozmiarze (prześlemy mailem lub udostępnimy ftp), nazwa piwa (Premium Export, Góralskie, Exlucive Export, Grybów Premium, Lach, Strong Export, Góralskie Krzepkie, Bock, Naturalne Niepasteryzowane i Niefiltrowane Niepasteryzowane ), zawartość alkoholu ( w zależności od rodzaju piwa).
Przystępując do konkursu, uczestnik potwierdza swoje prawa autorskie do nadesłanych projektów i oświadcza, że nie narusza praw autorskich osób trzecich.
To najważniejsze, szczegółowy regulamin niebawem będzie dostępny na naszej stronie internetowej.
NAGRODA: Autor zwycięskich projektów podpiszę się własnym nazwiskiem lub pseudonimem na kontrze pod napisem: ETYKIETĘ ZAPROJEKTOWAŁ:
Wydrukujemy równy milion takich kontretykiet. To wystarczy aby zapaść w ludzką pamięć.London Stouts & Splendid Old Ales
Косово је Србија!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika raven77 Wyświetlenie odpowiedziNAGRODA: Autor zwycięskich projektów podpiszę się własnym nazwiskiem lub pseudonimem na kontrze pod napisem: ETYKIETĘ ZAPROJEKTOWAŁ:
Comment
-
Comment