Katalog KP dla sprzedających ich piwo.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zibiolot
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2003.12
    • 195

Katalog KP dla sprzedających ich piwo.

Witam.
    Kilka dni temu rozmawiałem z przedstawicielem KP. Oczywiście nieomieszkałem zapytać go o gadżety. On oczywiście stwierdził, że bida i nic nie ma, nawet podstawek. No to pytam się o korkowe, a on, że takie rzeczy to tylko dla ludzi mających podpisane umowy na wyłączność. Za określoną sprzedaż piwa można coś (tylko co) wybierać z jakiegoś katalogu. Widział ktoś coś takiego lub ma?
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Coś takiego miał/ma właściciel nieistniejącej już knajpy w Opocznie. Chodziło o to, że właściciel knajpy zbierał punkty za kapslochy i mógł je zamienić na np. stoliki, krzesła, myjkę do kufli (nie pamiętam jak to urządzenie sie dokładnie nazywa), ciuchy, sprzęt agd, rtv itp, itd.
    Z tego co pamiętam z gadżetów nadających się do kolekcjonowania było tylko jakieś szkło.
    Last edited by peter007; 2006-10-12, 18:34.
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Shlangbaum
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2005.03
      • 5828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
      myjkę do kufli (nie pamiętam jak to urządzenie sie dokładnie nazywa)
      spulboy
      Attached Files
      Last edited by Shlangbaum; 2006-10-12, 18:39.

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• cielak
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.03
        • 2890

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zibiolot
        ... że takie rzeczy to tylko dla ludzi mających podpisane umowy na wyłączność. Za określoną sprzedaż piwa można coś (tylko co) wybierać z jakiegoś katalogu...
        Z tego co wiem dotyczy to osób które prowadzą knajpę w tzw. "bractwie tyskim". Każdy zakup piwa to punkty które wymienia się na różne nagrody. Podobne promocje prowadzono także w sklepach. Każda firma z "wielkiej trójcy" takie coś miała. Przeważnie przed sezonem albo przed świętami Bożego Narodzenia i sylwestrem.
        zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

• peter007
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.06
          • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielak
          Z tego co wiem dotyczy to osób które prowadzą knajpę w tzw. "bractwie tyskim". Każdy zakup piwa to punkty które wymienia się na różne nagrody. Podobne promocje prowadzono także w sklepach. Każda firma z "wielkiej trójcy" takie coś miała. Przeważnie przed sezonem albo przed świętami Bożego Narodzenia i sylwestrem.
          Tyskie Bractwo Piwne już nie istnieje. Zastąpił je jakis inny twór ale działający na tej samej zasadzie. (informacje te mam od znajomego, którego knajpa należała do TBP)

Comment

• zibiolot
            • 2003.12
            • 195

Tyskie Bractwo Piwne już nie istnieje. Zastąpił je jakis inny twór ale działający na tej samej zasadzie. (informacje te mam od znajomego, którego knajpa należała do TBP)
            Czyli taki katalog istnieje, ale nikt z forumowiczów go nie ma

Comment

• peter007
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.06
              • 2820

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zibiolot
              Czyli taki katalog istnieje, ale nikt z forumowiczów go nie ma
              Znajomy, o którym wspominałem, obiecał, że poszpera w celu odnalezienia go. Tylko co ja mam z nim w razie czego zrobić?

Comment

• zibiolot
                • 2003.12
                • 195

Znajomy, o którym wspominałem, obiecał, że poszpera w celu odnalezienia go. Tylko co ja mam z nim w razie czego zrobić?
                Najlepiej skan i wrzucić fotki na forum, interesuje mnie również przelicznik jaki stosują do zdobycia nagród.

Comment

Przetwarzanie...
                X