Bardzo lubie biesiady piwne, bardzo lubie pić piwko, ja kocham piwko i dlatego boli mnie jedna sprawa. Dlaczego piwo na biesiadach kosztuje 4 zl, nalewane jest w kufle 0,4 no i nie oszukujmy sie, troche smakiem odbiega od oryginału. Biesiada piwna kojarzy się z biesiadą. W moim rozumowaniu, jeżeli zarabiam 650 zl miesiecznie to za bardzo nie poszlaje (mając rodzinę). Ciekaw jestem Waszych opinii na ten temat. Może ktoś uważa, że piwo jest za tanie???
Moja opinia na temat biesiad....
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesWybrałeś za drogą biesiadę! U nas jest po 2.00 - 2.50 zł.
Za moje ulubione piwa płacę 4-5 zł i teraz gdy zarabiam ciut więcej jest mi to łatwiej przełknąć, niemniej wolałbym taniej... a to jest do załatwienia ino nie ma kompanów.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika freeridersBardzo lubie biesiady piwne, bardzo lubie pić piwko, ja kocham piwko i dlatego boli mnie jedna sprawa. Dlaczego piwo na biesiadach kosztuje 4 zl, nalewane jest w kufle 0,4 no i nie oszukujmy sie, troche smakiem odbiega od oryginału. Biesiada piwna kojarzy się z biesiadą. W moim rozumowaniu, jeżeli zarabiam 650 zl miesiecznie to za bardzo nie poszlaje (mając rodzinę). Ciekaw jestem Waszych opinii na ten temat. Może ktoś uważa, że piwo jest za tanie???
Comment
-
-
Miałem na myśli biesiady Kasztelana czy też Tyskie. Na inncyh nie bywam. Piwo pijam tylko w domu z żoną, która jest zakochana w piwie, no i oczywiście ze znajomymi przy grillu. Do barów nie chadzam, bo za dużo dresiarzy a co za tym idzie dziadostwa.*******************************************
Nie mam problemu z piciem.
Bez problemu piję, upijam się i walam po podłodze.
R. Williams
Comment
-
-
Z tego co pamiętam jak pracowałem w pobliżu Kutna to lokali nie ma za wiele i są okupowane przez młodzież (niewychowaną). Pół biedy jak się z kumplami przyjdzie, ale z żoną... Ja na takie biesiady nie chodzę, bo mi piwo i z plastiku nie "leży". Najlepsze biesiady to te ze znajomymi we własnym (przyjaciół) gronie.
Comment
-
Comment