Mój ma się dobrze. Moje wymiary są jak u modelki Wzrost: 196, waga: 125, brzuszek: 125 cm. Wygrałem nawet kilka lat wstecz konkurs na stawianie kufli na brzuchu. W moim baku miesci się 11 kufli piwa, czyli jakieś 5,5 litra piwa wypitego jeden za drugim. A jak Wasze brzuszki???
Jak tam Wasze brzuszki?
Collapse
X
-
chyba że sie wypija kilka piw dziennie - wtedy i od samego piwa może urosnąć; mnie zawsze brzuch rośnie latem kiedy pije więcej
Comment
-
-
Ja pije piwo dla smaku a nie po to żeby zapchać brzuch i ustanowić rekord.
A tak poza tym to witaj.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83chyba że sie wypija kilka piw dziennie - wtedy i od samego piwa może urosnąć; mnie zawsze brzuch rośnie latem kiedy pije więcej
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz ale ściemę walisz - każdy kto Cię widział potwierdzi, że jesteś tłusty, przy Tobie Jarek lat 12 to Kate MossTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPogoniarz ale ściemę walisz - każdy kto Cię widział potwierdzi, że jesteś tłusty, przy Tobie Jarek lat 12 to Kate MossLast edited by Pogoniarz; 2006-11-27, 12:08.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Skoro mowa o tłustym Pogoniarzu to i ja się wpiszę. Rocznie wypijam pewnie z 350 dm3 piwa. Mam 180cm wzrostu, a ważę ~ 75kg ( o niebieskich oczach nie wspomnę). Na ew. wzrost tkanki tłuszczowej w moim wypadku wpływ ma tylko okresowy statyczny tryb życia. Wystarczy potem trochę ruchu i jest okLast edited by JAckson; 2006-11-27, 12:09.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonSkoro mowa o tłustym Pogoniarzu to i ja się wpiszę. Rocznie wypijam pewnie z 350 dm3 piwa. Mam 180cm wzrostu, a ważę ~ 75kg ( o niebieskich oczach nie wspomnę). Na ew. wzrost tkanki tłuszczowej w moim wypadku wpływ ma tylko statyczny tryb życia. Wystarczy potem trochę ruchu i jest ok
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo sporo Ci przybyło,pamiętam jak nasza waga była identyczna(67 kg)MM961
4:-)
Comment
-
-
U mnie bebech zatrważająco duży... Przy wzroście 188 cm ważę około 105 kg. Biorąc pod uwagę to, że jestem dość mocno zbudowany, to brzuch - pomimo tego - jest zauważalny. Centymetrem się nie mierzyłem, bo się boję. Chyba jestem bilski pierwszego kompleksu w moim życiu...
A piwa piję dużo...."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk...Przy wzroście 188 cm ważę około 105 kg...
U mnie 10 cm i 40 kg mniej Czasem waga podskoczy do 68 ale wystarczy odpuścić kilka kolacyjek i nie wchodzić na wagę z pełnym brzuchem piwska i z kuflem w ręce„Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
U mnie żołądek okleił się od kręgosłupa ok. 2 lata temu. I wcale nie spowodowało tego piwo......
2 i 1/2 roku temu rzuciłem papierosy, w pracy zresetowały się stresy i to są powody zmiany dolnej garderoby spowodowane mięśniem piwnymWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment