Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Mnie tam nic nie rośnie Piję ponad 700 litrów piwa rocznie,a waga pokazuje 66-68 kg przy 179cm.Przemianę materii mam idealną,także nie ilość wypitego piwa powoduje mięsień piwny.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BigLebowski
Jakby nie patrzeć maciek od piwa rośnie. Innym szybciej drugim wolniej. Osobiście dopiero od paru lat mam problem z utrzymaniem go w ryzach. Przeważnie zimą jest gorzej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jak tam wasze części ciała, na których plecy kończą swą szlachetną nazwę ? czy ktoś od picia piwa nabrał zbędnych kilogramów na odwłoku ? *skoro dyskusja i tak jest o przysłowiowej 'dupie Marynie', to pozwoliłem
sobie ją 'udupić' bezczelnie
Dupa ok
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Od kilku lat moja waga raczej się nie zminia poza okresem letnim, kiedy paradoksalnie przybieram na wadze.
A propos połowa postów w tym temacie jest nie na temat
Mój brzuszek jest zaprzeczeniem teorii, że mięsień ten rośnie od piwa. Wzrost 178 waga 64kg. Waga tak utrzymuję się od kilku lat, w ciągu których wypiłem kilka tysięcy piw. Dobra przemiana materii i dużo ruchu robią swoje.
No ale zobaczymy jak na liczniku będzie 4 z przodu, wtedy się ponoć zaczyna
Mój brzuszek jest zaprzeczeniem teorii, że mięsień ten rośnie od piwa. Wzrost 178 waga 64kg. Waga tak utrzymuję się od kilku lat, w ciągu których wypiłem kilka tysięcy piw. Dobra przemiana materii i dużo ruchu robią swoje.
No ale zobaczymy jak na liczniku będzie 4 z przodu, wtedy się ponoć zaczyna
Też mam 178 cm wzrostu a waga - 74 kg. Czyli w normie. Ruch swoje daje, ale szczerze mówiąc 60% to przemiana materii...
Taki brzuch to już nie żarty, ale zagrożenie. Radzę zbić obwód przynajmniej do 100.
Najlepsze metody to: jogging (lekki truchcik) 3* w tygodniu na czczo, 30-60 min, po nim śniadanko dopiero po 1.5 h. Jak już sie trochę odtłuścisz, radzę szóstkę Weidera:
Ja myślę, że nie jest tragicznie, choć faktycznie można by spróbować joggingu (ale do najbliższego baru-żartowałem). Słodyczy nie jadam wogóle, mogą dla mnie nie istnieć, jeść, jem mało, choć raz dziennie, a raczej wieczorem, choć wiem, że to źle, ale tak to jest jak człowiek pracuje 387 godzin w miesiacu.
******************************************* Nie mam problemu z piciem.
Bez problemu piję, upijam się i walam po podłodze.
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...
Witam, sprzedam dużą ilość kufli ok 180sztuk w tym kilka dubli, jako że wartość tej kolekcji nie jest mi znana liczę na państwa uczciwość.
Poniżej zamieszczam link do zdjęć wszystkich kufli: https://tufotki.pl/Wo0c0
Jestem ze Śląska a konkretnie z Rudy Śląskiej, odbiór tylko...
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.) http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie
Comment