Panowie! i Panie pijam ostatnio różne piwka, własnie dostałem w swe łapska Carlsberga i tak sobie go bach do szklaneczki przystawiam do ust i czuje zapach przekiśniętego piwa czy mi się wydaje czy ktoś też tak coś dziwnego poczuł?
Carlsberg - jakiś ten zapach dziwny...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MICHCIO_MANIAKPanowie! i Panie pijam ostatnio różne piwka, własnie dostałem w swe łapska Carlsberga i tak sobie go bach do szklaneczki przystawiam do ust i czuje zapach przekiśniętego piwa czy mi się wydaje czy ktoś też tak coś dziwnego poczuł?
-
-
Nie sadze by to byla sprawa koncerniaka. Carlsberg trzyma sie rownego poziomu jakosci , warki sa bardzo wyrownane. Poprostu twoj smak ewoluowal w kierunku jakosciowych piw i teraz mozesz wyczuc to czego przedtem nie czules.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrotoszyniakNie sadze by to byla sprawa koncerniaka. Carlsberg trzyma sie rownego poziomu jakosci , warki sa bardzo wyrownane. Poprostu twoj smak ewoluowal w kierunku jakosciowych piw i teraz mozesz wyczuc to czego przedtem nie czules.
Dzisiaj usłyszałem, że Carlsberg obecnie jest niepijalny, natomiast Heine się poprawił.
Gdzie jest prawda- nie wiem, bo takich rzeczy nie pijam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrotoszyniakCarlsberg trzyma sie rownego poziomu jakosci
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment