otwieram bar czy nie wiecie na co mozna liczyć przy umowie na wyłącznośc z kampanią tyskie lech
umowa z tyskim!
Collapse
X
-
nie dobre zresztąMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Liczyć możesz na to, że kupią Cię jak przedmiot i nawet nie będziesz wiedział kiedy. Dadzą Ci parasole szklanki, stoliki i może nawet firmową klapę od sedesu oraz kiepskie piwa.
Nie wolałbyś jakiegoś lepszego piwa w knajpie niż koncerniaki + uzależniającą umowę na wyłączność ? W Polsce jest ponad 60 browarów, czemu akurat chcesz chmieloną wodę polewać a nie coś dla wymagających piwoszy ?
PS
Przepraszam kolegów z www.browar.biz, że ja tak od razu z grubej rury a Wy wolicie najpierw powypytywać ale akurat piję rewelacyjnego Namysłowa i jak sobie pomyślę, że zamiast niego ktoś chce Lecha lać ,to mi się smutno zrobiło
Comment
-
-
Dobroszyce a Lwówek to nie jest tak pod ręką. Z Dobroszyc będzie bliżej do Kalisza. A gdzie ta knajpa w Dobroszycach?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Toomo chce zarobić a nie dogadzać garstce wyedukowanych piwnie klientów. W małej miejscowości na pewno nie znajdzie chętnych na piwa z niereklamowanych mniejszych browarów, dlatego piwa koncernowe w tym przypadku są najlepszym rozwiązaniem. W miejscu mojego zamieszkania w pobliskim barze było kiedyś lane Brackie ale oczywiście nie był to dochodowy interes bo wszyscy kupowali i tak Żywca. Zresztą nawet ci co spróbowali to pierwsze raczej się do niego nie przekonywali bo jest to specyficzne piwo, które albo się kocha albo nienawidzi.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
Comment