Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PAQ
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego
[QUOTE=PAQ]
"..mogę ci podesłać kopie tego co im wysłałem"
a może wpiszesz to to do komentarza na stronie www.bossowski.pl
Comment
-
-
[QUOTE=andbis]Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PAQ
"..mogę ci podesłać kopie tego co im wysłałem"
a może wpiszesz to to do komentarza na stronie www.bossowski.pl
Comment
-
-
Przepraszam ze tak post pod postem ale nie mam jakos mozliwosci wyedytowania poprzedniego (zmienilem podglad na liniowy - jakos nie ma edycji)
Co moge powiedziec? Dzial Handlowy kuleje. Marketing "MIELI" niezly. Bardzo duzo gadzetow i innych materialow ala POS itd. Do tego bardzo ladna reklama radiowa.
Ale wiecie, sam MARKET nie zbuduje sprzedazy. A jak sie chce skupiac na detalu to sorki.... Szkoda nerwow - tylko nie obrazajcie sie, po prostu takie realia, ze aby byla zyskownosc musi isc sieci hurtowe UE+sieci PL detal + sieci PL hurt.
Na moj dosyc wypracowany wywod......dostalem szablonowke. Albo maja blokade informacyjna, albo ja sam nie wiem.
Comment
-
-
Ja także dostałem tę zabawną "odpowiedź standardową" o tysiącach miejsc pracy, a dwa dni później coś konkretniejszego:
Szanowny Panie Andrzeju,
Chcielibyśmy Panu serdecznie podziękować za otrzymane informacje wraz z sugestią dotyczącą sprzedaży piwa przez internet. Informacje te zostaną przekazane Panu Bauerowi dopiero po jego powrocie z zagranicy 12-tego lutego. Pańska sugestia sprzedaży piwa przez internet bardzo nas zainteresowała. W związku z tym otwarci jesteśmy na dalsze wskazówki dotyczące tego typu sprzedaży. W razie jakichkolwiek pytań z naszej strony skontaktujemy się z Panem.
Z poważaniem,
Elżbieta Zalewska
Piszcie zatem, może wreszcie nasz dolnośląski patryjota Wolfgang zacznie wreszcie rozsyłać piwo w paczkach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PoznaniakJa także dostałem tę zabawną "odpowiedź standardową" o tysiącach miejsc pracy, a dwa dni później coś konkretniejszego:
W odpowiedzi odesłałem panią na... forum browar.biz
Piszcie zatem, może wreszcie nasz dolnośląski patryjota Wolfgang zacznie wreszcie rozsyłać piwo w paczkach.
Comment
-
-
Na początku pozornie nie na temat, otóż pewien kandydat na prezydenta pewnego miasta powiedział: "...żeby nie było niczego!".
Jak się to ma do piwa z Lwówka? Mieszkam w Gliwicach, jesze rok-dwa tem jedna z knajp w centrum miasta serwowała to pyszne niepasteryzowane piwo - cieszyło się powodzeniem. Potem nagle piwo znikło - pytałem właścicieli tejże knajpy i mówili, że są wielkie problemy z dostawą leżące po stronie producenta. Piwa do tej pory nie ma w tej knajpie (po drodze zmienił się właściciel wiec sprawa jest już dawno przegrana). Potem było to piwo u mnie na osiedlu w sklepie. Od dwóch tygodni nie, bo nie ma w hurtowiniach. Mój znajomy kupował to piwo w pewnej hurtowni - byłem tam dziś i już też nie mają.
Jakie z tego wnioski? Nie sądzę, że jest to wina punktów, gdzie sprzedawali to piwo tylko samego browaru (pewnie działu dystrybucji). Jak tak dalej będą postępować, to pewnie i w samym Lwówku zabraknie tego zacnego piwa. Trochę dziwnie wyglądają rozpaczliwe listy właściciela Niemca -my Polacy chcemy jego polskie piwo tylko k.... gdzie je kupić?
Jeśli ktoś posiada tajemną wiedzę, gdzie można dostać to piwo w okolicahc Gliwic, czy Katowic, niech wyjawi sekret.Last edited by funt; 2007-02-09, 16:03.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PAQSPOKOJNIE
Ze tak to ujme, posilki sa juz w drodze jesli chodzi o sztab personalny
Miejmy tylko nadzieje, iz pan Bauer pozytywnie odniesie sie do proponowanych zmian i mozemy zaczynac
Comment
-
-
Poki co nie ma co tworzyc rewelacji, ale jesli nasz apel do pana Bauera spotka sie ze zrozumieniem i dotrze do nich, ze aby cos zbudowac nalezy wyjsc poza teren dzialanosci - to mysle ze pan Bauer bedzie mogl liczyc na pomoc conajmniej dwojki z naszej piwoszowej braci z forum i jeszcze experta z Wawki
Zobaczymy jaki bedzie odzew
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PAQPoki co nie ma co tworzyc rewelacji, ale jesli nasz apel do pana Bauera spotka sie ze zrozumieniem i dotrze do nich, ze aby cos zbudowac nalezy wyjsc poza teren dzialanosci - to mysle ze pan Bauer bedzie mogl liczyc na pomoc conajmniej dwojki z naszej piwoszowej braci z forum i jeszcze experta z Wawki
Zobaczymy jaki bedzie odzew
Comment
-
-
Dopiero teraz udało mi się przeczytać cały temat. Niezłe jajca trzeba przyznać. Ale sama prawda o polskich małych browarach, bez marketingu i jakby bez chęci na rozwój w regionie. Jak przeczytałem post Dyrektora to juz w ogóle śmiać się czy płakać nie wiem.
A ta "akcja" to w ogóle chyba jakiś ewenemet, konsumenci proszą, błagają prawie o nie zamykanie zakładu produkcyjnego i starają się pomóc mu w przetrwaniu na rynku nie mając z tego korzyści (korzyści w powszechnym tego słowa znaczeniu). Bo korzyści są - piwo z małego browaru. Oczywiście jestem za. Sami w końcu sobie pomagamy, bo będzie co pić. Ja mogę o Lwówku pomarzyć na Pomorzu. Ale tak naprawde to mam co wspierać u siebie. Pijta ludzie pijta!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PAQSPOKOJNIE Ze tak to ujme, posilki sa juz w drodze jesli chodzi o sztab personalny...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuJestem całkiem spokojny. O ile dobrze pamiętam, to stały punkt programu, mniej więcej raz na kwartał, te posiłki personalne. Tyle, że trudno dłużej zagrzać miejsce ...
Comment
-
Comment