A ja nadal (jeszcze) nie wierzę, że ten browar przestanie istnieć. W środę będę w browarze i przepytam na okoliczność
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuPrzedostatni. Zostanie jeszcze Spiż.
Comment
-
-
FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukiperzostanie, sęk w tym że i tak nie waży piwaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotPiwa nie waży ale na pewno warzy.
Comment
-
-
W moim sklepiku Lwówek zniknął jakieś pół roku temu. Pani właścicielka przegrała na tym, bo jak kupowałem piwko, to i zawsze coś do jedzenia na drugie śniadanko do pracy, a teraz chodzę do Biedronki, gdzie wprawdzie nie ma ciekawych piwek, ale podobne jedzonko jest tańsze.Nic lepszego od Brackiego :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RopriPlotka głosi,że jednak firma pada, tylko właściciel ociąga się z ogłoszeniem upadłości. Podobno na miejscu słodowni (do wyburzenia) powstanie market LIDL.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika andbisA ja nadal (jeszcze) nie wierzę, że ten browar przestanie istnieć. W środę będę w browarze i przepytam na okoliczność
Comment
-
Comment