Właśnie zakupiłem zapas Książęcego (cały karton) w "Chmieliku" przy ul.Szybowcowej - tam nigdy piwa z tego browaru nie brakuje
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexdla mnie 12stka mogla by byc w zielonych buteleczkach - może wtedy smak troche by się polepszył....a tak niestety piwo jest gorsze od wojaka jasne pełne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaKupione w małym spożywciaku po 2.45 za szt.Właściciel otrzymuje je w kartonach po 8 szt w każdym. Piwko naprawdę dobre
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika woosaaWitam.Lekka poprawka jesli chodzi o datę,to XIII w.( 1209 ? ). Dodam,że wczoraj dałem zarobić Lwówkowi pijąc 2 ksiażęce.Kupione w małym spożywciaku po 2.45 za szt.Właściciel otrzymuje je w kartonach po 8 szt w każdym. Piwko naprawdę dobre ,a piana b.gęsta i biała.MNIAM.PZDRLast edited by Mafar; 2006-12-21, 19:45.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kograA gdzie tak tanio kupujesz? Czyżby przeterminowane?Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2i .. ta " moc " piwa jakoś ostatnio dziwna, więc się zastanawiam nad dalszym spożywaniem tego piwa !?
Comment
-
Comment