A mi się film podoba bo jest prosty, spontaniczny,emocjonalny i co najważniejsze amatorski. A knot to sztuka ludzi szczęśliwych . I wyraźnie widać szczęście autora .Takich filmów proszę więcej a Wam życzę uśmiechu i pogody ducha.
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Od mojej rodziny proszę trzymać się daleko. Tym bardziej ,że moje dzieci są starsze od Pana.
Ale cóż "nie mój cyrk, nie moje małpy". Skoro to lubicie, to życzę Wam sporo nagrań w stylu "łubudubu niech żyje prezes naszego klubu".
Chciałbym tylko wiedzieć kiedy na stronie browaru znajdzie się najbardziej skrywana tajemnica przedsiębiorstwa - JAKIE piwo warzycie (ekstrakt-alkohol). Na podstawie informacji na forum jest to podobno inne piwo, niż podane jest to na etykietach...
byłoby wtedy ciut profesjonalniej...Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-08-31, 09:56.Comment
-
Nikogo nie obraziłem, strona jest kiepska, niezależnie od tego, kto jest jej twórcą. Chodzi o treść, która jest tam zawarta.
Ale cóż "nie mój cyrk, nie moje małpy". Skoro to lubicie, to życzę Wam sporo nagrań w stylu "łubudubu niech żyje prezes naszego klubu".
Chciałbym tylko wiedzieć kiedy na stronie browaru znajdzie się najbardziej skrywana tajemnica przedsiębiorstwa - JAKIE piwo warzycie (ekstrakt-alkohol). Na podstawie informacji na forum jest to podobno inne piwo, niż podane jest to na etykietach...
byłoby wtedy ciut profesjonalniej....Mam nadzieję ,że nosi Pan krawat bo klient w krawacie mniej awanturujący jest. Nie opisując produktu widocznie na coś czekamy. Długo to prawda,ale jak by było napisane to co by Pan robił o 3 rano
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-08-31, 09:58.Comment
-
Zaczynam się z zastanawiać po co te osobiste wycieczki. Jeszcze nie tak dawno kajał się użytkownik "lwowekslaski", a teraz kolejny reprezentant zamiast promować browar i swoją osobą przekonywać co do jego profesjonalizmu wdaje się w pyskówki...Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-08-31, 09:59.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nowy artykuł na stronie browaru
Fajny artykuł,ciekawy kawałek historii.
www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCEComment
-
Artykuł ten powiela jeden powszechny błąd - wynika bowiem z niego, że przed decyzją "jednego z książąt piastowskich" na Śląsku była pustynia, na której ludzie pili wodę w wodopojach, aż przyszedł cywilizowany władca i łaskawie zbudował im browar. Całkiem jak Armia Czerwona w 1945 r - nic wcześniej nie było, aż ona przyszła i przyniosła ustrój powszechnej szczęśliwości.
Otóż było dokładnie odwrotnie. Przed "przywilejem" nadanym przez księcia KAŻDY miał prawo warzenia, a nawet sprzedaży piwa w dowolnym miejscu. "Przywilej" to prawo odbierał i przekazywał je jednostce (wójt, kasztelan, sołtys) bądź grupie (mieszczanie), którzy na określonym terytorium zyskiwali całkowity monopol sprzedaży piwa.
Nie chcielibyście dzisiaj takiego "przywileju".Comment
-
No i wyklikane - chyba ktoś tu podawał link do plebiscytu jakiś czas temu:
Comment
-
No i wyklikane - chyba ktoś tu podawał link do plebiscytu jakiś czas temu:
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3...ebiscycie.htmlMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Nowa zakładka na stronie browaru
http://www.browar-lwowek.com.pl/inde...=152&Itemid=90Comment