Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziDostałem w końcu piwo z Lwówka i jakiś dziwny posmak miało.Ogólnie jestem zawiedziony a tyle szumu otym jakie to super piwo robią.
Wiem ,że każdy ma inny smak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browary Lwówek Śląski... Jedna butelka piwa Lwówek Książęcy zawiera 6,2% alkoholu i 12,1% ekstraktu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo zdanie jest nielogiczne. Butelka zawiera piwo, a piwo zawiera 6,2% alkoholu i 12,1% ekstraktu.
No oczywiście można dochodzić, jaką objętość zajmuje ta niewielka ilość powietrza w szyjce butelki znajdująca się pomiędzy powierzchnią piwa a kapslem (a więc czy alkoholu jest rzeczywiście 6,2, czy może 6,0 %), ale... nie czepiasz się aby?
Comment
-
-
Co by nie mówić przydałoby się jakieś uaktualnienie strony, szczególnie brakuje mi informacji o nowym produkcie - Lwówku Piastowskim. Tak jak kormoran świetnie podgrzewa atmosferę wokół premiery swojego ciemniaka, tak ktoś mógłby zadbać o lepszy marketing wokół piw lwóweckich.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziTo zdanie jest nielogiczne. Butelka zawiera piwo, a piwo zawiera 6,2% alkoholu i 12,1% ekstraktu.Last edited by Rycho_128; 2011-01-22, 21:33.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Ukazał się nowy artykuł na stronie browaru.Zachęcam do przeczytania
www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Candlekeep Wyświetlenie odpowiedzi... nie czepiasz się aby?
Ad rem: butelka zawiera głównie szkło. Zawartość alkoholu w szkle jest zerowa. Jeśli już chcesz koniecznie pisac o alkoholu w butelce, to sprecyzuj: we wnętrzu butelki.
Comment
-
-
www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziAd rem: butelka zawiera głównie szkło. Zawartość alkoholu w szkle jest zerowa. Jeśli już chcesz koniecznie pisac o alkoholu w butelce, to sprecyzuj: we wnętrzu butelki.
Miałem rację. Czepiasz się
Absolutnie nie mam nic przeciwko czepianiu się, ale niech ono będzie uzasadnione, a nie czepianie dla samego czepiania. Pachnie pieniactwem. Bez urazy, Krzysztofie - tak to po prostu z zewnątrz wygląda.
A co do informacji dot. nowych etykiet, które wskazał lolek pod linkiem: http://www.browar-lwowek.com.pl/inde...noci&Itemid=29 - nareszcie!!!
Podobają mi się. Spójne i uporządkowane, o niebo bardziej eleganckie od ostatnich, nieudolnych grafik. Moim zdaniem to zdecydowana poprawa. Mam nadzieję, że w w rzeczywistości, na butelkach, będą prezentować się równie atrakcyjnie.
Ale... Co z dębem w Piastowskim (teraz Ratuszowym) i filtrowaniem przy użyciu wiórów dębowych? Czyżby temat znikał? To jak to jest z tym filtrowaniem?
Comment
-
Comment