Ja kiedys bez problemu kupowałem kilka piwa z Lwówka z 3miescie.bYło dostepne w wielu mniejszych sklepikach. Potem jakby znikły. We Wrocławiu na wyścigach na Partynicach też się raczyłem. Obecnie dostępne było w Degustatorii w Gdyni. Piwo dobre, mi smakuje. W każdym razie uważam że nawet przeciętny konsument może docenić je.
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Witam dla Twojej informacji wczoraj tj (14.12.06) zakupiłem 2 kartony (po 10 szt. nowa bezzwrotan butla) Książęcego w Katowicach w hurtowni Bomark ul. Obroki 130 (stare KHT) z tego co rozmawiałem ze sprzedawcą Książęce będzie w ciągłej sprzedaży. A najważniejsze cena też nie jest wygurowana 1,95złKufle w dłoń!!!
Comment
-
-
Jak widzę to kupuję, ale rzeczywiście z tym browarem bobrze nie jest. Tego lata pojechałem na wycieczkę do Lwówka i okazało się że w rzadnej knajpie w Lwówku Śląskim nie można się piwa z lokalnego browaru napić, a co więcej w sklepach butelkowe też nie było łatwo dostępne.FemtoBrowar
http://www.femtobrowar.pglab.xon.pl/
Comment
-
-
Pół roku temu to Lwówek był nawet w sklepiku u mnie na wsi pod Warszawą. Potem w Piotrze i Pawle w Jankach, ale i tam już nie ma. Ostatnio przestał bywać w Gambrinusie w Blue City.
Szkoda bo to moje ulubione piwo. Może ktoś podpowie gdzie w Warszawie można go dostać w ciągłej sprzedaży?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintusMoże ktoś podpowie gdzie w Warszawie można go dostać w ciągłej sprzedaży?
Comment
-
-
We Wleniu Lwówka nie brakuje, jest w każdym sklepie, cena nawet 1,60 za Książęce. Mocnego nie pijam, nie jest bynajmniej, jak wskazuje nazwa, Dobre
Kopyr, gdzieś Ty widział Lwówka we flaszkach NRW? Tutaj wszystko jest w starych, zwrotnych butelczynach Euro.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GregKopyr, gdzieś Ty widział Lwówka we flaszkach NRW? Tutaj wszystko jest w starych, zwrotnych butelczynach Euro.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintusPół roku temu to Lwówek był nawet w sklepiku u mnie na wsi pod Warszawą. Potem w Piotrze i Pawle w Jankach, ale i tam już nie ma. Ostatnio przestał bywać w Gambrinusie w Blue City.
Szkoda bo to moje ulubione piwo. Może ktoś podpowie gdzie w Warszawie można go dostać w ciągłej sprzedaży?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GregWe Wleniu Lwówka nie brakuje, jest w każdym sklepie, cena nawet 1,60 za Książęce. Mocnego nie pijam, nie jest bynajmniej, jak wskazuje nazwa, Dobre
Kopyr, gdzieś Ty widział Lwówka we flaszkach NRW? Tutaj wszystko jest w starych, zwrotnych butelczynach Euro.Last edited by kopyr; 2006-12-16, 09:37.
Comment
-
-
Przyznam się bez bicia, że piw z tego browaru nie znam. Ale w najbliższym czasie na pewno ich skosztuję, chociażby po to żeby posmakować piwa z Lwówka być może ostatni raz przed upadkiem.
Musze jednak powiedzieć, że ta sytuacja mnie nie dziwi. Obserwuję od kilku lat to co dzieje się z rynkiem IT a ostatnio rynkie producentów sprzętu fotograficznego. Duzi łacza sie w wiekszych i duszą mniejszych. Niestety to cecha naszych czasów...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNie musisz szukać w Warszawie. Podjedź do Pruszkowa. W byłym Pewexie na Kopernika 1 jest w stałym asortymencie. Ulicą Lipową prosto, przez światła, koło komendy też prosto i zaraz w lewo - w pawilonach po prawej od księgarni.
*jak kto woli bo pół ulicu ma tabliczki Chopina a drugie pół Szopena, i bądż tu mądryznany gamoń wiosłowy
Comment
-
-
Zakupiłam wczoraj Książęce, data ważności 26.12.2006, w butelce euro. Faktycznie, smak zdecydowanie się poprawił
Comment
-
Comment