Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Czy Ty przypadkiem nie pojawiasz się na forum infokolej.pl? Całkiem niedawno czytałem u nich dyskusję nt. tej linii. I identyczne bzdury tam wypisywano; oczywiście forumowicze z Wrocławia czy Tarnowa doskonale orientowali się we lwóweckich realiachTakie głupoty nadają się jedynie do Hyde Parku.
A do adremu - co w mojej wypowiedzi uznałeś za bzdurę? To, że linia była ciekawa, czy też, że jej rozbiórka i urządzenie ścieżki rowerowej w praktyce uniemożliwia jej reaktywację?... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.Comment
-
fidoangel, Marusia,
to w końcu jutro czy pojutrze?
Jak możesz, to wpadnij w ten weekend na Książęce do Lwówka, będziemy mogli się przejść i policzyć ile osób na godzinę przemierza tę ścieżkę.
infokolej.pl
gdzie parę słów w temacie napisałem (posty od lutego 2010).Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Ale fakt, że to temat na inne forum... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.Comment
-
W tym Lwówku to chociaż zrobili ścieżkę rowerową (i to z asfaltu a nie głupiej kostki), a u mnie 20 lat temu ktoś nieźle zarobił na szynach z linii Starogard - Skarszewy. Błyskawicznie to poszło, w kilka dni. A od 15 lat mówi się o ścieżce w tym miejscu...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Panie i Panowie opanujmy nerwyścieżki rowerowe, inwestycje gminne itp... to pytanie do samorządowców. Proponuję video TV ŁUŻYCE z dziedziny "reaktywacja lwóweckiego browaru". Już jutro będziemy mogli posmakować chmielowego napitku i tym się cieszmy
ZAPRASZAM: http://luzyce.info/index.php/lwowek-.../2512-ggg.htmlOstatnia zmiana dokonana przez lwowekslaski; 2010-06-10, 16:41.Comment
-
Nie spamuj - informacja w jednym temacie jest wystarczająca.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
"Sklep uruchamiamy tylko dla Fan Clubowiczów w internetowym sklepie Lwowek. Zamawiaj ile chcesz i kiedy chcesz ! Pod warunkiem ,że masz nie mniej jak 18 lat"
Pisaliśmy e-mail i do lwóweckiego browaru w tej sprawie ale - normalka, nikt nie raczył odpisać.Nie liczac,że zlikwidowali zakładkę - sklep.Chyba w ramach aktualizacji strony.
Biznes po Polsku - pełny szacunek do potencjalnego klijenta.
Comment
-
"Sklep uruchamiamy tylko dla Fan Clubowiczów w internetowym sklepie Lwowek. Zamawiaj ile chcesz i kiedy chcesz ! Pod warunkiem ,że masz nie mniej jak 18 lat"
Pisaliśmy e-mail i do lwóweckiego browaru w tej sprawie ale - normalka, nikt nie raczył odpisać.
Comment
-
Comment
-
Obiecuję, ze w najbliższych dniach wszystko zostanie naprawione i zaktualizowane. W sklepie internetowym lwóweckiego browaru będzie dostępne tylko i wyłącznie piwo z browaru Lwówek 1209. Obecnie jest dostępny jest Ciechan z tej uwagi, że premiera piwa z Lwówka Śląskiego odbędzie się jutro o godzinie 15. Strona browaru będzie od niedzieli aktualizowana na bieżąco.
PozdrawiamComment
-
Comment
-
Zmilowania
Ludeczkowie kochani o zmilowanie prosze! Napiszcie jak to piwko. Mnie jeszcze 2 tyg. na obczyznie zostaly zanim do grodu zacnego wroce i nie wiem czy warto. a jesli warto to czy aby cos zostanie. Panie Marku - zostanie cos dla nas - rodowitych Lwowczan czasowo przez los wygnanych?
Pozdrawiam i zazdraszczam dzisiejszego wieczoru.Comment