W ubiegłą sobotę, przejeżdżając przez Lwówek, zahaczyłem o rzeczony hotel i proszę, w lodóweczce chłodzą się: Lwówek butelkowy, Ciechan Pszeniczny oraz limitowany Porter. Lwówek w cenie 5zł, butelka bezzwrotna.
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Za miesiąc? Doszły mnie słuchy, że to może być nawet w przyszłym tygodniu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ale ja rozumiem, że ten Lwówek butelkowy, o którym pisze LowenBrau to jeszcze limitowana wersja prapremierowa, a ja mam na myśli pojawienie się tego piwa w kraju.Last edited by Pendragon; 2010-07-14, 19:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedziW ubiegłą sobotę, przejeżdżając przez Lwówek, zahaczyłem o rzeczony hotel i proszę, w lodóweczce chłodzą się: Lwówek butelkowy, Ciechan Pszeniczny oraz limitowany Porter. Lwówek w cenie 5zł, butelka bezzwrotna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tmspoko Wyświetlenie odpowiedziLwówek lane i butelkowe po 5zł, Ciechan Pszeniczne po 5zł, Porter i Wyborne po 7zł - ceny z 13 lipca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZa miesiąc? Doszły mnie słuchy, że to może być nawet w przyszłym tygodniu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziNie pomyliłes się z tymi cenami ??TMspoko
Comment
-
-
Co wy z tymi cenami? Nie zauważyliście, że ten lokal to restauracja hotelu Piast we Lwówku Śl.?
Ceny jak na ten typ lokalizacji są w normie, a 5 zł za pszenicę to może skutek zbliżającego się terminu "najlepiej spożyć do".Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment