Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bordoni
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.10
    • 17

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
    Micho, bo to jest szmelc na rozpadających się kółkach. Nieudolność, infantylność i niekompetencja osoby, która prowadzi stronę o browarze (nie rozumiem dlaczego browar/jego właściciel firmuje taką tandetę) jest porażająca.
    Chemiczny mobilu nie prowokować bo napiszę ile lwówka zassałeś w ciągu godziny
    A jeżeli chodzi o przekierowanie to w niedługim czasie naszą całą dystrybucję wzbogacimy o piwo z Lwówka . Coś w tym jest dziwnego ?
    Reasumując tam gdzie jest Ciechan tam będzie Lwówek.
    Chyba ,że nie będzie w jakiś miejscach popytu ale to inna sprawa.
    No to sądzę ,że wszystko jasne .

Comment

• giudice
      Gość
      • 2005.07
      • 231

Z kilku kupionych przeze mnie Lwówków w ciągu mijającego tygodnia każde piwo miało mizerną pianę i prawie żadne wysycenie.
      Co ciekawe, na każdym jest wycięta inna data.
      Chyba mają z tym jakiś problem.
      Kilka przykładów: 13.08.2010; 17.09.2010; 13.09.2010; 17.10.2011.
      Wszystkie są z jednej dostawy i mają rzeczony stempelek.
      W Radomiu cena 2.65 pln plus kaucja (butelka zwrotna).

Comment

• petrus33
        Gość
        • 2008.01
        • 888

U mnie jest 06/08/2010 i wszystkie pięć piw było cacy !

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Tak jak pisałam - piwo jest o różnych datach rozlewu - jedna warka niekoniecznie musi być rozlewana w jednym dniu. Wbrew pozorom sam rozlew też ma znaczenie
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• giudice
            Gość
            • 2005.07
            • 231

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
            Najlepiej podawajcie daty rozlewu, gdyż tu mogą występować różnice - a z tego, co czytam, są znaczne.
            A jak mam ustalić, jaka była data rozlewu konkretnej butelki ?

Comment

• Marusia
              Marszałek Browarów Rzemieślniczych
              🍼🍼
              • 2001.02
              • 20221

Nacięcia na krawędziach przy kalendarzu wskazują datę ważności i po tym można się zorientować, że daty rozlewu są różne. Źle się wyraziłam - faktycznie, data ważności wchodzi w grę przy rozpoznawaniu innej daty rozlewu
              Last edited by Marusia; 2010-07-22, 18:16.
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2001.02
                • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bordoni Wyświetlenie odpowiedzi
                ... No to sądzę ,że wszystko jasne .
                Dla mnie nie. Chemmobile pisze, ze strona internetowa jest katastrofą (z czym się całkowicie zgadzam), a ty piszesz, że niedługo dystrybucja Ciechana będzie wzbogacona piwem lwóweckim. Co to ma u licha wspólnego ze stroną? Albo zróbcie ją porządnie, albo całkiem wyłączcie, bo to co jest, to jest szyderstwo z klientów.

Comment

• Pendragon
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Na szczęście na północ dotarła partia dobrze nagazowana i o gęstej pianie, aczkolwiek nie za wysokiej, mimo energicznego nalewania.
                  Jednak jest to taki prawie Ciechan Wyborny - bis. Trochę więcej treści, większa goryczka, lekka piwniczka, ale wszystko w klimatach około-ciechanowskich. Jest to jednak lepsza wersja w/w i pije się go z przyjemnością.

No i w końcu Lwówek opuścił ostatnie miejsce w DP w mojej klasyfikacji wszechczasów pod względem ilości wypitych litrów piw polskich. Miałem okazje wypić tylko 1 butelkę "Bauerową"
                  Last edited by Pendragon; 2010-07-22, 19:38.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• bordoni
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2002.10
                    • 17

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                    Dla mnie nie. Chemmobile pisze, ze strona internetowa jest katastrofą (z czym się całkowicie zgadzam), a ty piszesz, że niedługo dystrybucja Ciechana będzie wzbogacona piwem lwóweckim. Co to ma u licha wspólnego ze stroną? Albo zróbcie ją porządnie, albo całkiem wyłączcie, bo to co jest, to jest szyderstwo z klientów.
                    Panie Krzysztofie podkreślam Panie wiem ,upał .......... ale chemmobile nie pisze o stronie a osobie z którą w jednej lwóweckiej piaskownicy się wychowywał.Nie wiem o co chodzi ale chłopaki coś tam ukrywają za coś się nie lubią .Za moich czasów dużo prościej zawiało się takie animozje .Dołączam cytat aby prościej Panu było. Ale z tym szyderstwem to Pan przesadził .

Micho, bo to jest szmelc na rozpadających się kółkach. Nieudolność, infantylność i niekompetencja osoby, która prowadzi stronę o browarze (nie rozumiem dlaczego browar/jego właściciel firmuje taką tandetę) jest porażająca.

Comment

• Krzysiu
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2001.02
                      • 14936

Otwieram zakładkę PRODUKTY i co?
                      Myślałem, że to Wojski gra, a to echo grało ...
                      To macie w końcu jakieś piwo czy nie?

No i to pluralis majestatis, Browary Lwóweckie ...

Dziwię się w ogóle, że tak długo pozwalaliście wypowiadać się w imieniu browaru / firmy / właściciela osobom, nie mającym kompletnie nic do powiedzenia.

Comment

• Cez
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.01
                        • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedzi
                        Otwieram zakładkę PRODUKTY i co?
                        Myślałem, że to Wojski gra, a to echo grało ...
                        To macie w końcu jakieś piwo czy nie?

No i to pluralis majestatis, Browary Lwóweckie ...

Dziwię się w ogóle, że tak długo pozwalaliście wypowiadać się w imieniu browaru / firmy / właściciela osobom, nie mającym kompletnie nic do powiedzenia.
                        Najważniejsza jest ankieta o etykietach
                        Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• chemmobile
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2009.03
                          • 2168

Ależ opisałem stronę browaru jako szmelc. Bo to jest tandeta, szajs i pośmiewisko. No sorry panowie, ale jeśli kolega lwowekslaski zapewniał na tym forum, że lwóweckie piwo będzie można zakupić poprzez rzekomy sklep internetowy ściśle powiązany ze stroną browaru, to jest to kpina z klienta, sympatyka piwa i browaru (Micho dał się na to nabrać).
                          Czy strona www.browarlwowek.pl jest oficjalną stroną browaru lwóweckiego?
                          Jeśli tak, do do jej stworzenia i prowadzenia wybrano osobę niekompetentną, czemu dałem wyraz.
                          Czy to ma znaczenie? Kurna chata, dla przeciętnego Kowalskiego nie ma znaczenia, bo on nie zagląda na witryny internetowe zakładów piwowarskich. Myślałem jedynie, że w tym lwóweckim burdelu choć browar będzie miał porządną wizytówkę.
                          Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                          Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• lolek08
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2010.07
                            • 57

A u mnie cała skrzyneczka Lwówka w porządku data wskazuje na 17.08 Smak wspaniały
                            piana be zarzutu.Właśnie sięgam po następne
                            www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE

Comment

• bordoni
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2002.10
                              • 17

Ależ opisałem stronę browaru jako szmelc. Bo to jest tandeta, szajs i pośmiewisko. No sorry panowie, ale jeśli kolega lwowekslaski zapewniał na tym forum, że lwóweckie piwo będzie można zakupić poprzez rzekomy sklep internetowy ściśle powiązany ze stroną browaru, to jest to kpina z klienta, sympatyka piwa i browaru (Micho dał się na to nabrać).
                              Czy strona www.browarlwowek.pl jest oficjalną stroną browaru lwóweckiego?
                              Jeśli tak, do do jej stworzenia i prowadzenia wybrano osobę niekompetentną, czemu dałem wyraz.
                              Czy to ma znaczenie? Kurna chata, dla przeciętnego Kowalskiego nie ma znaczenia, bo on nie zagląda na witryny internetowe zakładów piwowarskich. Myślałem jedynie, że w tym lwóweckim burdelu choć browar będzie miał porządną wizytówkę.
                              .
                              I od rana jazda poszlibyście z Marcinem na piwo wyjaśnilibyście sobie co macie do wyjaśnienia i tyle
                              Jesteś sypatyczny ,wesoły i nie pasuje Ci ten JAD .A moim skromnym zdaniem i autorów strona nie zasługuje na takie potraktowanie bo jest normalna ia do tego w budowie.

Comment

• VanPurRz
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2008.09
                                • 4229

Warka z datą do 11 sierpnia i ta sama porażka - zupełny brak nagazowania i piany. Piwo pije się tak jakby stało otwarte przez kilka dni. Nie wiem czy przyczyną jest to, że nalano piwo młode kompletnie niedoleżakowane (tak trochę smakuje właśnie jak młode) czy co innego? Przez jakiś czas odpuszczam to piwo bo z ledwością da się pić.
                                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

Przetwarzanie...
                                X