A tymczasem tekst na stronie został już przerobiony całkowicie
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
-
Najdziwniejsze jest w tym wszystkim to iż Ci co najwięcej krytykują chyba sami swoich postów nie czytają.
Myslę że ważne jest to iż ktoś zają się stroną browaru która jak pisałem generalnie różni się od większości stron browarow polskich (na plus)które to aktualizują je powiedzmy nieczęsto.
Przykład - Lubelska Perła.
Ważne że coś się dzieje na stronie a choćby przez Facebook stronę odwiedza więcej ludzi niż strony innych browarów razem wzięte.Pewnie spora część z nich to potencjalni kupcy lwóweckiego piwa.
Moje pytanie do lwowekslaski było proste - czy internetowy sklep planuje sprzedaż birofiliów i firmowych gadżetów. Więc proszę o odpowiedź - nie, czy też po ogarnieciu się browaru takową sprzedaż planuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441 Wyświetlenie odpowiedziMoje pytanie do lwowekslaski było proste - czy internetowy sklep planuje sprzedaż birofiliów i firmowych gadżetów. Więc proszę o odpowiedź - nie, czy też po ogarnieciu się browaru takową sprzedaż planuje.
Chemmobile www.browarlwowek.pl jest stroną oficjalną browaru podobnie jak konto na facebook, na którym lwówecki browar zyskał już sporą liczbę przyjaciół w bardzo krótkim czasie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziTo dodam coś jeszcze, dzień w dzień widzę na różnych portalach jakieś błędy, mniejsze, większe, stylistyczne, gramatyczne, interpunkcyjne etc. Sądzę więc, że inni też je zauważają, pytanie czy też się do nich odnoszą....
Jest takie prawo Murphy'ego: jeśli coś nie jest warte zrobienia dobrze, to nie jest warte zrobienia w ogóle. Dla mnie błędy w tekście dyskwalifikują właściciela strony chociażby z jednego powodu - jeśli nie chce mu się dbać o poprawność tekstową, to jakie mam gwarancję, że w faktach się nie myli? Na przykład o tym rozlewie - jeden dzień w tę, jeden w tamtę stronę, to jak przecinek, można postawić gdziekolwiek, tak?
W tym przypadku człowiekowi zwrócono uwagę na błędy (poważne, bo interpunkcyjne i składniowe), a on zamiast je poprawić, zaczął dorabiać do tego ideologię. Dla mnie to skrajna błazenada i nie sądzę, żebym kiedykolwiek tego gościa traktował poważnie. Traci także właściciel, bo skoro zatrudnia takiego błazna, to znaczy, że nie zależy mu na tym, aby jego interes wyglądał poważnie. Poczytajcie sobie jakikolwiek podręcznik prowadzenia biznesu, na co należy zwracać uwagę w promocji - strona bez błędów to kanon, od którego się zaczyna.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziZa moich czasów maturalnych (lata 80-te) nie zdawało się za 3 błędy gramatyczne, 3 błędy interpunkcyjne były uważane za jeden błąd gramatyczny. Maturę z polskiego zdałem, pisemną i ustną.
Ale błędy robiłem i robię. A tych nie robi jedynie ten kto nic nie robi.
1. To pisał dziennikarz - albo za takiego chce się uważać - a jako taki powinien być oceniany inną miarą,
2. za 2 ortograficzne się nie zdawało"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Proszę już sobie dać na wstrzymanie.
Lwowekslaski nie przeginaj proszę, to nie to forum na takie teksty.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Właśnie się dowiedziałem ,że Lwowekslaski nie będzie pisał na tym forum za co jestem mu wdzięczny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziProszę już sobie dać na wstrzymanie.
Lwowekslaski nie przeginaj proszę, to nie to forum na takie teksty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziPiotrku
1. To pisał dziennikarz - albo za takiego chce się uważać - a jako taki powinien być oceniany inną miarą,
2. za 2 ortograficzne się nie zdawało
co do błędów ortograficznych na maturze, rękę dałbym sobie uciąć, ze to były 3Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi...
co do błędów ortograficznych na maturze, rękę dałbym sobie uciąć, ze to były 3
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziArt, ja się tak nie bawię
Napisałem taką błyskotliwą odpowiedź, a ty w międzyczasie skasowałeś najciekawsze posty.Last edited by ART; 2010-08-19, 22:05.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ale tam już nie można odpowiadać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie się dowiedziałem ,że Lwowekslaski nie będzie pisał na tym forum za co jestem mu wdzięczny
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaskiChcesz pisz zobaczymy kto dłużej wytrzyma.Last edited by Krzysiu; 2010-08-20, 06:20.
Comment
-
-
Wracając do tematu piwa z Lwówka: właśnie raczę się piwem z datą przydatności do 28 sierpnia (a więc został tydzień do upływu terminu przydatności) i z wielką przyjemnością je piję. Kolor przepiękny, mocno-złoty, piana kremowa i gęsta, długo się utrzymuje. zapach bardzo obiecujący, a pełny smak tę obietnicę spełnia .
Widać, że to piwo zmierza w bardzo dobrym kierunku i każda kolejna pita przeze mnie partia jest lepsza od poprzedniej.Last edited by Candlekeep; 2010-08-20, 18:02.
Comment
-
-
Jak dla mnie piwo ma zbyt mocny posmak metaliczny, piłem zarówno lane jak i butelkowe i póki co posmak pozostał. Jak piłem lane myślałem że to przez beczkę ale po spróbowaniu butelkowego jednak nic się nie zmieniło. Trochę się zawiodłem, ale może to w jakiś sposób jest związane z tym że kadzie i cała aparatura ma swoje lata i jakoś jeszcze nie wróciła do pełni użyteczności.
Na koniec dodam zdjęcie z pytaniem która etykieta mówi prawdę :]
Comment
-
-
Zwrotna. Wczoraj oddawałem i nie było problemu. Nawet bez paragonu.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment