Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • przemo70
    † 1970-2019 Piwosz w Raju
    • 2007.05
    • 1501

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
    Jeśli wujek wróci w okolice Nowego Jorku to od razu mówię, że się na to piszę.
    Niestety prywatny import jest w tej chwili jedynym sposobem zdobywania niekoncernowych piw z Polski (z wyjątkiem Bossa i Ambera bo coś tam tu wysyłają).
    Jak już to wujek wraca do Indianapolis. Jeśli przyleci i nie będzie robił problemów z zabraniem towaru, to z mojej strony żadnych problemów na przesyłkę nie widzę. Pozdrawiam i czekam na kuriera
    Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
    http://www.kamery.wolsztyn.pl/
    https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• Latarnik
      Premium Lamplighter
      🥛🥛🥛🥛
      • 2004.06
      • 5030

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedzi
      Jak już to wujek wraca do Indianapolis. Jeśli przyleci i nie będzie robił problemów z zabraniem towaru, to z mojej strony żadnych problemów na przesyłkę nie widzę. Pozdrawiam i czekam na kuriera
      OMG!
      Ja do Indianapolis mam ponad 1100 km!
      Ale jeśli coś zabierze i wyśle mi USPost to może się udać
      Spytaj go czy mu się będzie chciało
      5450 kapsli z wypitych piw
      874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
      "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
      https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
      Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
      https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• lolek08
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2010.07
        • 57

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        A ja mam uwagę do browaru (to jest do pana Marka Jakubiaka, skoro tu zagląda). Zróbcie coś z klejem - etykiety odpadają już w sklepie. Nieładnie to wygląda, a i ciężko kupić piwo bez daty przydatności... Krawatki się trzymają, a główne latają sobie gdzie chcą
        Witam! u mnie w całej skrzynce nie było tylko jednej etykiety,a mam te z przydatnością do spożycia 29.08.10 faktycznie etykiety odklejają się prawie same,już w hurtowni mówili,że to nie ich wina tylko browar ma problemy z klejem.Ogólnie Piwko REWELACJA !!! Właśnie popijam sobie kolejną buteleczkę.Mam pytanie do Pana marka j. czy można w jakiś sposób zareklamować piwo ze Lwówka np.reklama na samochodzie lub inny sposób.I jeszcze jedna rzecz,mam jeszcze parę starych etykiet z browaru we lwówku i nie tylko oraz nie otwartą do tej pory butelkę piwa basztowe z zielonej góry czy nadawały by się jako eksponaty do muzeum załączam zdjęcia POZDRAWIAM
        Attached Files
        www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE

Comment

• przemo70
          † 1970-2019 Piwosz w Raju
          • 2007.05
          • 1501

OMG!
          Ja do Indianapolis mam ponad 1100 km!
          Ale jeśli coś zabierze i wyśle mi USPost to może się udać
          Spytaj go czy mu się będzie chciało
          ok, jakby co, to będziemy w kontakcie. Moim zadaniem będzie tyko wuja zmusić do tego żeby mu się chciało
          Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
          http://www.kamery.wolsztyn.pl/
          https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• lolek08
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2010.07
            • 57

cd. etykiet

[QUOTE=lolek08;917440]Witam! u mnie w całej skrzynce nie było tylko jednej etykiety,a mam te z przydatnością do spożycia 29.08.10 faktycznie etykiety odklejają się prawie same,już w hurtowni mówili,że to nie ich wina tylko browar ma problemy z klejem.Ogólnie Piwko REWELACJA !!! Właśnie popijam sobie kolejną buteleczkę.Mam pytanie do Pana marka j. czy można w jakiś sposób zareklamować piwo ze Lwówka np.reklama na samochodzie lub inny sposób.I jeszcze jedna rzecz,mam jeszcze parę starych etykiet z browaru we lwówku i nie tylko oraz nie otwartą do tej pory butelkę piwa basztowe z zielonej góry czy nadawały by się jako eksponaty do muzeum załączam zdjęcia POZDRAWIAM c.d. etykiety
            Attached Files

Comment

• lolek08
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2010.07
              • 57

etykiety

[QUOTE=lolek08;917442]
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek08 Wyświetlenie odpowiedzi
              Witam! u mnie w całej skrzynce nie było tylko jednej etykiety,a mam te z przydatnością do spożycia 29.08.10 faktycznie etykiety odklejają się prawie same,już w hurtowni mówili,że to nie ich wina tylko browar ma problemy z klejem.Ogólnie Piwko REWELACJA !!! Właśnie popijam sobie kolejną buteleczkę.Mam pytanie do Pana marka j. czy można w jakiś sposób zareklamować piwo ze Lwówka np.reklama na samochodzie lub inny sposób.I jeszcze jedna rzecz,mam jeszcze parę starych etykiet z browaru we lwówku i nie tylko oraz nie otwartą do tej pory butelkę piwa basztowe z zielonej góry czy nadawały by się jako eksponaty do muzeum załączam zdjęcia POZDRAWIAM c.d. etykiety
              c.d. etykiety
              Attached Files

Comment

• darekd
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🍺🍺🍺
                • 2003.02
                • 12568

Świetne eksponaty. Musisz otworzyć własne muzeum...
                co za wieczór...

Comment

• lolek08
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2010.07
                  • 57

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
                  co za wieczór...
                  To nie wszystko mam jeszcze trochę starych etykiet z piw czeskich i niemieckich

Comment

• darekd
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🍺🍺🍺
                    • 2003.02
                    • 12568

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek08 Wyświetlenie odpowiedzi
                    To nie wszystko mam jeszcze trochę starych etykiet z piw czeskich i niemieckich
                    nie pokazuj ich zanim nie otworzysz muzeum!

Comment

• lolek08
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2010.07
                      • 57

nie pokazuj ich zanim nie otworzysz muzeum!
                      OK>

Comment

• lolek08
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2010.07
                        • 57

co za wieczór...
                        Te basztowe znalazłem na strychu wyniesione przez przypadek jeszcze pełne i tak przeleżało parę lat,etykieta co prawdę trochę sfatygowana,ale liczy się zawartość

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

Lolek, od etykiet jest dział kolekcjonerski. Proszę nie wstawiać ich tutaj, i do tego takich rozmazanych.
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• marekj
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2010.03
                            • 508

A ja bym nawet takie chciał mieć. Tak tylko chciałem wtrącić

I pytanie do Pana Marka J: Czy ma w planie eksport swoich piw za Ocean?

Przykro mi ale nie ma takiej możliwości pomimo ,że mam prywatny bardzo przyjemny kontakt z Panem Stanisławem Stawskim .Tak Ciechan jak i Lwówek są niepasteryzowane, niewyjaławiane itd .A to oznacza ,że możemy sprzedawać nasze piwa tylko tam gdzie od chwili nalania do chwili spożycia mija maksymalnie krótki czas.

Comment

• marekj
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2010.03
                              • 508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                              A ja mam uwagę do browaru (to jest do pana Marka Jakubiaka, skoro tu zagląda). Zróbcie coś z klejem - etykiety odpadają już w sklepie. Nieładnie to wygląda, a i ciężko kupić piwo bez daty przydatności... Krawatki się trzymają, a główne latają sobie gdzie chcą
                              Rzecz w tym ,że jak wchodzą na magazyn są jeszcze mokre tak więc są przyklejone .Tego samego dnia jadą do hurtowni i dalej są przyklejone .Potem schną i jak czytam odklejają się .
                              Bardzo źle jutro sprawdzę co się dzieje .Stawiam na to ,że znowu producent zaoszczędził stosując jakiś zamiennik.Bardzo dziękuję za takie uwagi zawsze skraca się czas reakcji na negatywne zjawiska.

Comment

• babalumek
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.02
                                • 1207

Wczoraj miałem okazję porozmawiać ze znajomymi sprzedającymi to piwo, zakręconymi pozytywnie na punkcie piwa. Oznajmili mi że od hurtowników dowiedzieli się że Lwówek ma być piwem nastawionym na masowego klienta, czyli wiadomo o co chodzi - masówka, ilość nie jakość. Także "pij Lwówka póki jeszcze ma smak i się starają bo lada chwila to Ciechan będzie piwem nastawionym na jakość a Lwówek na cenę i obecność na półce sklepowej w każdym monopolu". Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś musi w tym być skoro to nie była odosobniona opinia.
                                MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

Przetwarzanie...
                                X