Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
Wyświetlenie odpowiedzi
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
-
-
Bezedura na kółkach Fajnie się czyta takie kretyństwa, tylko, niestety , potem plotka idzie dalej i żyje własnym życiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziLolek, od etykiet jest dział kolekcjonerski. Proszę nie wstawiać ich tutaj, i do tego takich rozmazanych.www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek08 Wyświetlenie odpowiedziWitam! mam pytanie do Pana Marka J. czy można w jakiś sposób zareklamować piwo z Lwówka np.reklama na samochodzie lub inny sposób.Last edited by lolek08; 2010-08-22, 14:25.www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Czy na pewno nipasteryzowane?
Wczoraj będąc na zakupach zauważyłem,że piwo niby niepasteryzowane K.......N ma ważność do grudnia czy oby na pewno niepasteryzowane A piwko ze Lwówka jak zwykle wspaniałe w smaku i oczywiście świeże z miesięcznym terminemwww.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Lolek, proszę zapoznaj się z forum - każdy wątek dotyczy czegoś, ten jest o Lwówku, a nie o wszystkim z Kasztelanem włącznie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Trzy informacje jedna z Katowic druga z Karpacza trzecia z Lwówka wszystkie z ubiegłego piątku .
1.Info telefoniczne podobno warzycie w Ciechowie a lejecie w Lwówku,
2.rozmowa z właścicielem sklepu w Karpaczu (nie wie z kim rozmawia)
Przyjechał przedstawiciel Lecha i powiedział ,że Jakubiak ma rodzinę w Jeleniej, która sprzedaje tylko znajomym jak Pan nie dostał to już Pan nie dostanie.
3. Rozmowa Gajowego z warzelanym browaru Lwówek
Gajowy g...o prawda ,że gotujecie tu piwo gotujecie w Ciechanowie
Warzelany k... a przecież to ja gotuję
Gajowy kazali Ci tak mówić to mówisz.
Panie Prezesie i co miałem zrobić w łeb go walnąć .Panie Witoldzie nie wygra Pan tu tylko lekarz może pomóc.
Uwaga nawet urzędnicy opowiadają takie pierdoły i było to tematem poważnej konsultacji.
Mam nadzieję ,że środowisko browar.biz nie będzie po stronie idiotyzmu i istnienia za wszelką cenę .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziWczoraj miałem okazję porozmawiać ze znajomymi sprzedającymi to piwo, zakręconymi pozytywnie na punkcie piwa. Oznajmili mi że od hurtowników dowiedzieli się że Lwówek ma być piwem nastawionym na masowego klienta, czyli wiadomo o co chodzi - masówka, ilość nie jakość. Także "pij Lwówka póki jeszcze ma smak i się starają bo lada chwila to Ciechan będzie piwem nastawionym na jakość a Lwówek na cenę i obecność na półce sklepowej w każdym monopolu". Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś musi w tym być skoro to nie była odosobniona opinia.
Comment
-
-
Znaczy jest dobrze. Widzą zagrożenieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedzi3. Rozmowa Gajowego z warzelanym browaru Lwówek
Gajowy g...o prawda ,że gotujecie tu piwo gotujecie w Ciechanowie
Warzelany k... a przecież to ja gotuję
Gajowy kazali Ci tak mówić to mówisz.Last edited by Marusia; 2010-08-22, 20:02.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziWczoraj miałem okazję porozmawiać ze znajomymi sprzedającymi to piwo, zakręconymi pozytywnie na punkcie piwa. Oznajmili mi że od hurtowników dowiedzieli się że Lwówek ma być piwem nastawionym na masowego klienta, czyli wiadomo o co chodzi - masówka, ilość nie jakość. Także "pij Lwówka póki jeszcze ma smak i się starają bo lada chwila to Ciechan będzie piwem nastawionym na jakość a Lwówek na cenę i obecność na półce sklepowej w każdym monopolu". Nie wiem ile w tym prawdy, ale coś musi w tym być skoro to nie była odosobniona opinia.
W stolicy cena tych dwóch piw jest taka sama.
Comment
-
-
Witam!
Tych , którym lwóweckie piwo smakuje zachęcam do głosowania. Trwa plebiscyt na najlepszy produkt regionalny. Nominowane jest także nasze piwo. Zgłoszenia z imieniem , nazwiskiem i telefonem i wyrażeniem zgody na przetwarzanie danych osobowych należy przesyłać do 27 sierpnia na adres wroclawje@wroclaw.agora.pl Są przewidziane nagrody, ale najważniejsza jest promocja naszego miasta i doskonałego produktu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali Wyświetlenie odpowiedziA czy u tych hurtowników jest znacząca różnica w cenie miedzy wybornym ciechanem a lwówkiem? Bo jeśli to miala by być masówka to i cena powinna być znacznie niższa.
W stolicy cena tych dwóch piw jest taka sama.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziJest póki co bo jak usłyszałem - "na razie się starają dopóki się nie rozkręcą". Dobra, chciałem sprawdzić te ploty na forum i zweryfikować oraz naświetlić to co niektórzy wygadują. Widzę że właściciel ma na pęczki tego typu historyjek które są typowe dla naszej ogólnokrajowej społeczności więc nie ma co rozstrząsać tematu.
Comment
-
Comment