A mi się film podoba bo jest prosty, spontaniczny,emocjonalny i co najważniejsze amatorski. A knot to sztuka ludzi szczęśliwych . I wyraźnie widać szczęście autora .Takich filmów proszę więcej a Wam życzę uśmiechu i pogody ducha.
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziDochodzę do wniosku, że za obsługą tej strony muszą stać chyba dzieci zarządzających browarem, których rodzice obawiają się odebrać swoim pociechom zabawki...
Ale cóż "nie mój cyrk, nie moje małpy". Skoro to lubicie, to życzę Wam sporo nagrań w stylu "łubudubu niech żyje prezes naszego klubu".
Chciałbym tylko wiedzieć kiedy na stronie browaru znajdzie się najbardziej skrywana tajemnica przedsiębiorstwa - JAKIE piwo warzycie (ekstrakt-alkohol). Na podstawie informacji na forum jest to podobno inne piwo, niż podane jest to na etykietach...
byłoby wtedy ciut profesjonalniej...Last edited by ART; 2010-08-31, 09:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Nikogo nie obraziłem, strona jest kiepska, niezależnie od tego, kto jest jej twórcą. Chodzi o treść, która jest tam zawarta.
Ale cóż "nie mój cyrk, nie moje małpy". Skoro to lubicie, to życzę Wam sporo nagrań w stylu "łubudubu niech żyje prezes naszego klubu".
Chciałbym tylko wiedzieć kiedy na stronie browaru znajdzie się najbardziej skrywana tajemnica przedsiębiorstwa - JAKIE piwo warzycie (ekstrakt-alkohol). Na podstawie informacji na forum jest to podobno inne piwo, niż podane jest to na etykietach...
byłoby wtedy ciut profesjonalniej...Last edited by ART; 2010-08-31, 09:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedzi
No wreszcie Pan zrozumiał i misia Pan oglądał .Mam nadzieję ,że nosi Pan krawat bo klient w krawacie mniej awanturujący jest. Nie opisując produktu widocznie na coś czekamy. Długo to prawda,ale jak by było napisane to co by Pan robił o 3 ranoLast edited by ART; 2010-08-31, 09:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziChciałbym tylko wiedzieć kiedy na stronie browaru znajdzie się najbardziej skrywana tajemnica przedsiębiorstwa - JAKIE piwo warzycie (ekstrakt-alkohol).
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nowy artykuł na stronie browaru
Fajny artykuł,ciekawy kawałek historii.
www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
-
Artykuł ten powiela jeden powszechny błąd - wynika bowiem z niego, że przed decyzją "jednego z książąt piastowskich" na Śląsku była pustynia, na której ludzie pili wodę w wodopojach, aż przyszedł cywilizowany władca i łaskawie zbudował im browar. Całkiem jak Armia Czerwona w 1945 r - nic wcześniej nie było, aż ona przyszła i przyniosła ustrój powszechnej szczęśliwości.
Otóż było dokładnie odwrotnie. Przed "przywilejem" nadanym przez księcia KAŻDY miał prawo warzenia, a nawet sprzedaży piwa w dowolnym miejscu. "Przywilej" to prawo odbierał i przekazywał je jednostce (wójt, kasztelan, sołtys) bądź grupie (mieszczanie), którzy na określonym terytorium zyskiwali całkowity monopol sprzedaży piwa.
Nie chcielibyście dzisiaj takiego "przywileju".
Comment
-
-
No i wyklikane - chyba ktoś tu podawał link do plebiscytu jakiś czas temu:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika walec Wyświetlenie odpowiedziNo i wyklikane - chyba ktoś tu podawał link do plebiscytu jakiś czas temu:
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3...ebiscycie.htmlMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lolek08 Wyświetlenie odpowiedziNowa zakładka na stronie browaru
http://www.browar-lwowek.com.pl/inde...=152&Itemid=90
Comment
-
Comment