Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441
Wyświetlenie odpowiedzi
Pijmy piwa z Lwówka Śląskiego.
Collapse
X
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziCoś w tym msui być, nweat cłyazto mi się ten tsket claiekm sowboinde
A wracając na chwilę do "historycznej"zakładki na stronie browaru mam pytanie. Otóż wchodząc tam niedługo potem, gdy lolek08 podrzucił tu linka, miałem wrażenie, że wśród miniatur były tam skany notek prasowych. Niestety, nie miałem czasu, żeby tę stronę prześledzić dokładnie. Gdy wszedłem na rzeczona zakładkę nieco później, gdy mogłem na spokojnie poklikać na poszczególne materiały - już tych wycinków prasowych nie widziałem.
Czy rzeczywiście tam coś było, co wkrótce zniknęło, czy jedynie wydawało mi się, że widziałem jakieś wycinki prasowe?
Comment
-
-
Szkoda tylko, że browar nie nadąża z zamówieniami (takie info otrzymałem od sprzedawcy). Podobno do żadnej hurtowni na terenie dawnego legnickiego piwo nie trafia, trzeba po niego pojechac do samego browaru. W moim sklepie specjalistycznym z piwem trafiają 3- 4 skrzynki piwa, co starcza na góra dwa dni sprzedaży, a później trzeba sporo czasu czekac na następną partię .Last edited by robox; 2010-11-21, 18:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że browar nie nadąża z zamówieniami (takie info otrzymałem od sprzedawcy). Podobno do żadnej hurtowni na terenie dawnego legnickiego piwo nie trafia, trzeba po niego pojechac do samego browaru. W moim sklepie specjalistycznym z piwem trafiają 3- 4 skrzynki piwa, co starcza na góra dwa dni sprzedaży, a później trzeba sporo czasu czekac na następną partię .
No wiem, robox akurat nie musi być z tego powodu szczęśliwy, ale dla mnie taki nius oznacza, że na piwo jest popyt i nie zalega w magazynach. A im więcej tego typu piw schodzi, tym większa szansa, że będą obecne na rynku w coraz szerszej sprzedaży.
Comment
-
-
Nic tylko się cieszyć, że jest taki zbyt.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Plan Marka Jakubiaka - 50 tys. turystów w 2011 roku, 100 tys. w 2012 roku. Czyli jak browarem i piwem ściągnąć do Lwówka Śl. turystów
Krótsza wzmianka także na stronie browaru.
Zorganizowane wycieczki odwiedzają browar od kilku miesięcy. W wałbrzyskich "niusach" znalazłem takie info (z września br.):
Wałbrzych: Wycieczka do zamku, browaru i kościoła
Z notki wynika, że browar lwówecki przekroczył dopiero wydajność 12 000 hektolitrów piwa (w skali roku). Tłumaczy to zapewne problem opisany przez roboxa:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że browar nie nadąża z zamówieniami (takie info otrzymałem od sprzedawcy). Podobno do żadnej hurtowni na terenie dawnego legnickiego piwo nie trafia, trzeba po niego pojechac do samego browaru. W moim sklepie specjalistycznym z piwem trafiają 3- 4 skrzynki piwa, co starcza na góra dwa dni sprzedaży, a później trzeba sporo czasu czekac na następną partię .Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że browar nie nadąża z zamówieniami (takie info otrzymałem od sprzedawcy). Podobno do żadnej hurtowni na terenie dawnego legnickiego piwo nie trafia, trzeba po niego pojechac do samego browaru. W moim sklepie specjalistycznym z piwem trafiają 3- 4 skrzynki piwa, co starcza na góra dwa dni sprzedaży, a później trzeba sporo czasu czekac na następną partię .
Na moje pytanie o współpracę z Carrefourem (na Dolnym Śląsku piwo miało być w tym markecie) odpowiedziano mi, że sprawa jest w toku. Mając na względzie to, co się stało z Brackim po szerokiej dystrybucji właśnie w sieci Carrefour, jakoś nieśpieszno mi do podobnych rozwiązań ze Lwówkiem."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziPlan Marka Jakubiaka - 50 tys. turystów w 2011 roku, 100 tys. w 2012 roku. Czyli jak browarem i piwem ściągnąć do Lwówka Śl. turystów
Krótsza wzmianka także na stronie browaru.
Zorganizowane wycieczki odwiedzają browar od kilku miesięcy. W wałbrzyskich "niusach" znalazłem takie info (z września br.):
Wałbrzych: Wycieczka do zamku, browaru i kościoła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lwowekslaski Wyświetlenie odpowiedziA ja zapraszam do obejrzenia filmu promującego browar w Lwówku Śląskim. Film trwa ponad 8 minut i jest już puszczany osobom, które zwiedzają lwówecki browar.
Czy to nie o sto za dużo?
Comment
-
-
100 tys zwiedzajacych
Witam,
Mam nastepujace pytanie. Z tego ,zo wiem muzeum browaru lwoweckieg nastawione jest na grupy zorganizowane. Czy w zwiazku z planami na nowy rok muzem bedzie udostepnione turystom indywidualny zwlaszcza w weekendy. Jezeli nie to ile osob musi liczyc grupa? Czy sa jakies oficjalne godziny otwarcia placowki?
pozdrawiam Krzysio
Comment
-
-
Czy ktoś w końcu odpowie na zadawane pytania na forum browaru ?
Cytat ze strony www.browar-lwowek.com.pl: forum browaru
Czas płynie, Lwóweckiego jak nie było tak nie ma w sklepie internetowym.
Forum funkcjonuje w zasadzie "sobie a muzom". Pies z kulawą nogą z browaru tutaj nie zagląda. A wypadało by odpowiedzieć na pytania. Ten brak reakcji to brak szacunku dla klienta, i to klienta zaangażowanego.
Działania Ciechana nie do końca mi odpowiadają. Starego logo nie kupili, technologii nie kupili (Ach to Dobre Mocne...). OK - chcieli zaoszczędzić, mieli do wydania kupę kasy na instalacje technologiczne. Ale olewanie klientów na WŁASNYM FORUM... odpisanie na 3 posty na krzyż nic nie kosztuje. Zresztą niedługo nie będzie na co odpisywać.www.BROWARLWOWEK.pl NAJLEPSZY BROWAR W POLSCE
Comment
-
Comment