Strasznie mnie to rozpieprzyło. Jeszcze na X-leciu Krakowskiego BP popijałem Red Housa
Regina żegna piwoszy
Collapse
X
-
Musze przyznać że jestem ciągle w szoku w poprzednie wakacje byłem jeszcze w browarze i chciałem tam jeszcze pojechać a niestety już nie bedę miał okazji. Przed chwilą wypiłem Regine mocną i wierzyć się nie chce że browar, który warzy takie dobre piwka kończy działalność
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelBo to dobra pszenica była...
A teraz po co ja mam się 600km na Mazury wlec?
Comment
-
-
Masakryczna wiadomosc. Mialem jechac na wiosne do pubu do Gizycka gdzie podawali Regine niepasteryzowaną.
Od 6 lat jezdze do Gizycka i co roku coraz trudniej bylo dostac Regine. Na poczatku to w pubach byla i w kazdym sklepie ale pili ja glownie turysci i zeglarze. Pewnie dlatego umiera....
Comment
-
-
Co tu napisać...,miałem tylko kilkakrotnie okazję pić piwa z Reginy i wydaje mi się,że za każdym razem były coraz to lepsze-właśnie... były
Jak pomyślę,że jeszcze sporo browarów jest na skraju "zejścia",to chyba faktycznie pozostanie tylko zaopatrywanie się w piwa w byłym enerdowie...Ech
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Chyba już taki jest los browarów warzących prawdziwe piwa, że nie są w stanie utrzymać się z garstki ludzi, którzy odkryli w piwie coś więcej niż niskoalkoholowy napój, bądź z tych, którzy kupią ich piwo przez przypadek lub z chwilowego braku na półce rozreklamowanych marek. Przykre to, że z piwna mapa Polski ubożeje. Kultura wódczana i koncerny piwowarskie, niestety, robią swoje...
Comment
-
-
Nie piłam nic z tego browaru i żałuję, że nie spróbuję pszenicy. Nie chcę nikogo bardziej wkurzać, ale faktycznie ta "ginąca" tendencja, w przyp. lokalnych browarów, wydaje mi się, że utrzyma się jeszcze jakiś czas . Koncerniaki rosną w siłę, niestety..
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrKujawiaka juz zamknęli. Za jakiś czas moze to spotkać kogoś z Carlsberga i jak znam życie zaboli najbardziej czyli Kasztelana. Z GŻ następny na liscie mógłby byc Cieszyn, a tego mysle byśmy nie chcieli. Jedynie z KP mi lata, który zamkną, tylko, że to jest akurat bardzo mało prawdopodobne, zeby którykolwiek.
Comment
-
-
A ja się pytam co robi Stowarzyszenie Browarów Regionalnych? Czy od początku swego istnienia prowadziła jakieś akcje reklamowe "swoich" browarów? Nie mówię o TV ale o gazetach regionalnych itp. Dlaczego Bossa z Witnicy można kupić w Amsterdamie a takiego Lwówka, Reginę - nie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Przydałaby się jakaś lepsza informacja na koniec rokuBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment