A ja czekałem, czekałem i... wreszcie wpadła znajoma z obiecanym Chimay Bleu.
Pierwsze piwo ad 2007
Collapse
X
-
"GKS Katowice" z Imielina, kupione jeszcze przed świętami, a wypite 3 I"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
To był jeszcze (chyba) La Gauloise Brune w dużej butelce, potem Barbar (ten belgijski z miodem). A wieczór zacząłem od Rocheforta 8.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KaperJa dopiero 2 stycznia - opróżniłem z wielką rozkoszą piwo pszeniczne "FAUSTUS" firmowane przez BWM Jurand. Pyszne z posmakiem goździka, jednak jak doczytałem małym druczkiem na kontretykiecie: "Kraj pochodzenia Germany".Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Uzupełnienia elektrolitów po Sylwestrze dokonałem Lwowskim Porterem.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwsze piwo w roku 2007 to był Koźlak Eksportowy BOSS kolor piwa miał oddać moje nastawienie do aktualnie rządzących i ich pomysłow na Polskę. Ostatnie wydarzenia w tym mnie coraz bardziej utwierdzają. Zakończyłem rok też Koźlakiem bo rok2006 był ciężki dla mnie.
Comment
-
Comment