Zachęcony jakiś czas temu reklamą ich sklepu internetowego na głównej stronie forum, zarejestrowałem się i zakupiłem pierwszy karton. Na początek poszły duże butelki z piwami niepasteryzowanymi. Do tamtego zamówienia nie mam większych zastrzeżeń. Przyszło po tygodniu od wpłaty, zgodnie z zamówieniem. Zachęcony pierwszą przesyłką złożyłem 18.12.2006 następne zamówienie, natychmiast przelewając zapłatę za nie. Liczyłem, iż będzie mi dane spróbować ich portera i farskie w Święta. Nawet umówiłem się z bratem na degustację w drugi dzień Świąt. Niestety przesyłka nie dotarła. Przełożyłem degustację na Nowy Rok. Też nic z tego. 03.01.br. wysłałem do nich e-maila z zapytaniem co z moim zamówieniem. Do tej chwili nie mam ani piwa, ani odpowiedzi na e-maila. Ciekawi mnie czy ktoś z Was też ma problemy z terminowością realizacji zamówień.
PS.
A miało być tak pięknie: Przed Wigilią przyjeżdża kurier, wnosi piwko i jest miło a pozostało tylko zgrzytanie zębów
PS.
A miało być tak pięknie: Przed Wigilią przyjeżdża kurier, wnosi piwko i jest miło a pozostało tylko zgrzytanie zębów
Comment