Ciechan - termin realizacji zamówienia

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kosher
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2005.04
    • 2313

Z tego co wiem jeśli chodzi o W-wę Ciechana rozwożą tylko dwa samochody i zdarza się niestety że się nie wyrabiają z ilością zamowień.
    W znajomym sklepie dostawa powinna być w każdą środę, w praktyce wygląda to różnie i zdarzają się tygodniowe braki.
    Warto chyba pomyśleć o usprawnieniu logistyki.

Comment

• annetka
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2003.03
      • 120

Zgadza się, w tej chwili zostaliśmy z dwoma samochodami, niestety trzeci dostawca uszkodził dość poważnie i poszedł na zwolnienie no niestety gdzie są ludzie są i błędy.
      Od września mamy nadzieję ruszyć trzecim samochodem, a zaraz potem kolejnym.

Jednak powtarzam, jeżeli do "waszych" sklepów Ciechan nie dojeżdża to piszcie do mnie, postaram się to naprawić w miarę możliwości
      warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!

Comment

• kosher
        Major Piwnych Rewolucji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2005.04
        • 2313

od wakacji było bardzo dobrze, ale teraz coś znowu się pogorszyło - do sklepu koło metra Służew już trzeci tydzień nie dojeżdża handlowiec i Ciechana nie ma
        chwilowe problemy z dowozami czy odpukać coś z produkcją?

Comment

• Maidenowiec
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.07
          • 2287

U mnie w sklepiku też już 3 czy drugi tydzień nikt z Ciechana się nie pojawił, co więcej z tego co pani ekspedientka powiedziała, nikt nawet nie raczył zadzwonić i powiedzieć czemu takie coś się dzieje.
          Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• kosher
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2005.04
            • 2313

no właśnie w moim przypadku to samo, nikt nic nie wie, bo Ciechan zamilkł
            całe szczęście że inny handlowiec dowozi Grudziądzkie i Kujawskie w piątki, to w sumie jedyny dostępny substytut z tej półki piwnej

Comment

• Maidenowiec
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 2287

Tja, a tak miało być pięknie z tym porterem leżakowanym. Może wyparował.

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• annetka
                • 2003.03
                • 120

Problemy w Warszawie są z dostawcami, niestety trafiamy między innymi na ludzi nieodpowiedzialnych, znikających itd Jak nam się udaje zbudować 3 ekipy i zacząc robić 4 to zaraz się ktoś wysypuje i znowu zostajemy z 2. A rozwieść piwo po całej Warszawie w 5dni na 2 auta graniczy z cudem.
                Gdybym miała dzwonić do każdego sklepu z informacjami, że nie będzie dostawy w terminie to nie dość, że musiałabym zanocować w biurze to jeszcze bym osiwiała słuchając pretensji pań/panów ze sklepów.

A Porter jest, widziałam butelkę na własne oczy
                Last edited by annetka; 2007-12-13, 19:59.
                warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!

Comment

• kosher
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2005.04
                  • 2313

cuda się zdarzają - dziś pojawił się w końcu Ciechan (cztery rodzaje- te co zawsze), ale handlowiec ma być następnym razem już po Nowym Roku, więc znając realia za jakiś tydzień sklep zostanie bez Ciechana
                  coż... pozostaje liczyć, że uda Wam się niedługo zebrać nową prężną ekipę handlowców

Comment

• Maidenowiec
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.07
                    • 2287

Bez portera?

Comment

• Pendragon
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

Pani Annetko, gdzie w Gdańsku poza Smakiem na Przymorzu oraz sklepem na Podmiejskiej można nabyć Ciechana? I dlaczego nie ma go Starogardzie Gdańskim? Wiem - za dużo bym chciał - ale skoro już jedzie coś w stronę Trójmiasta, to by mogło zahaczyć o moje miasto - klient już jest. Tylko wysłać handlowca po sklepach, żeby namówił właścicieli. A widziałem na waszej stronie, że jest ktoś na Pomorze.
                      Last edited by Pendragon; 2007-12-13, 22:35.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• annetka
                        • 2003.03
                        • 120

kosher jak możesz napisz w jakiej dzielnicy mieści się twój sklep.

Jeśli sklep nie chciał portera to go tam nie będzie

Co do Gdańska- my nie mamy tam swojej dystrybucji jak w Warszawie, współpracujemy z jednym odbiorcą i w jego gestii leży pomorze )

Comment

• kosher
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.04
                          • 2313

wytężając pamięć Porter raczej wtedy był, tylko gdzieś na innej półce stąd nie powiązałem go z innymi

Comment

• Rycho_128
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2007.03
                            • 1054

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
                            Pani Annetko, gdzie w Gdańsku poza Smakiem na Przymorzu oraz sklepem na Podmiejskiej można nabyć Ciechana? I dlaczego nie ma go Starogardzie Gdańskim? Wiem - za dużo bym chciał - ale skoro już jedzie coś w stronę Trójmiasta, to by mogło zahaczyć o moje miasto - klient już jest. Tylko wysłać handlowca po sklepach, żeby namówił właścicieli. A widziałem na waszej stronie, że jest ktoś na Pomorze.
                            Na Podmiejskiej już jakieś 3 tygodnie nie ma Ciechana, ale Pan Rysio (właściciel) mówił, że przed świętami na pewno będzie. Mówił też, że musi zamawiać transport bezpośrednio z browaru i nie opłaca mu się brać mało (nie wiem, jak to jest naprawdę) a jak weźmie dużo, to nie sprzeda na czas (niepasteryzowane) i to mały sklep, mało kto wie, że jest tu taki wybór piwa, z Ciechanem włącznie.
                            Gdański Browar WaRy
                            Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
                            Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• kibi
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.07
                              • 1875

W warszawie w piątek porter był w sklepie Fizz na Kobielskiej.

Comment

• Maidenowiec
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.07
                                • 2287

"U Grubego" Na Lanciego 11 już 3 tydzień nie ma dostawy, miałem nadzieję, że już dzisiaj będę mógł kupić piwa z Ciechanowa, ale niestety. Dostawca nadal się nie pojawił, co więcej ponoć dodzwonić się nie można.

Comment

Przetwarzanie...