Zgadzam się z wypowiedziami poprzedników (Bartka tylko nie piłem). Od siebie dodam BOSSa za ciemne piwa, Ambera za to i tamto, EDIego za ciemne, Browar na Jurze za Pilsa, Staropolski za lanego Portera, no i Relakspola za Krakowiaka i Pilsa, który jak się uda to jest naprawdę smaczny.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Krajan, a z niego Irlandzkie mocne (najlepiej w wersji beczkowej). Wiem... Lokalny patriota ze mnie, ale prawda jest taka, że albo pijam własne, albo Krajana
Czarnków, Janów,Ciechanów, Stary Kraków,Browar na Jurze,przebłyski bardzo dobrej formy ma Gościszewo,czasem Staropolski,z pewnością EDI,czasem Lwówek choć jest bardzo nierówny smakowo,Boss-ale Porter i już niespotykany już od pewnego czasu "Koźlak".
Tu pewnie zadziwię wielu forumowiczów ,ale ...Relakspol -lany próbowany kilka razy w pewnych odstępach czasu zawsze był smaczny.Bartka dawno nie piłem ,ale był smaczny i oczywiście dodałbym GAB-a i Krajana.
Comment