na pytanie czy piwo jest ważone na miejscu,ewentualnie z skąd jest,przemiła kelnerka milczała.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2012-04-16, 11:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
A zwróciłeś uwagę, czy mają swoje szkło ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziNajprawdopodobniej pod koniec kwietnia zostanie otwarty minibrowar w Żywcu.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziBrowar w Łodzi na Księżym Młynie ma nazywać się Buddha Pub - wizualizacja kicz i tandeta. Otwarcie w kwietniu. A co do minibrowaru odpowiadają wymijająco:
Źródło: facebook.comLast edited by abernacka; 2012-04-17, 13:49.
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziNajprawdopodobniej pod koniec kwietnia zostanie otwarty minibrowar w Żywcu.
W ten sposób miasto Żywiec doczekało się trzeciego browaru (przemysłowy, kontraktowy i restauracyjny).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziBrowar jest położony naprzeciwko kościoła Trzech Krzyży
Comment
-
Comment