Najprawdopodobniej w pierwszym tygodniu czerwca 2012 (czyli w ciągu najbliższych kilku dni) zostanie otwarty Browar Piwna w Gdańsku.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
A jeszcze o 10 rano nie podawali tego terminu. Nie ma co się dziwić - w środku robota jeszcze wre, drobna kosmetyka i sprzątanie. Ale i tak udało się skromnej ekipie browarbizowej odwiedzić browar już dziś.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Miałem milczeć dopóki nie pojawi się oficjalna informacja. Teraz więc już chyba mogę się wygadać.
W związku z tym, że Czesi wycofali się z budowy minibrowaru w Kujankach pan Kanurski był zmuszony znaleźć sobie nowego dostawcę sprzętu browarniczego. Znalazł go już dobrych kilka miesięcy temu, ale dopiero na teraz umowa została podpisana.
W Browarze Poziomka sprzęt do produkcji piwa będą montowały minibrowary.pl.
Last edited by Pankracy; 2012-06-07, 15:58.Comment
-
Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
Dziwna lokalizacja, ci którzy znają Rybnik wiedzą, ze są to odległe przedmieścia miasta, tuż przed Świerklanami. Myślałem ,że będzie gdzieś w centrum. Lokalu nie znam, ale mam nadzieję, że będzie otwarty nie tylko podczas dyskotek.Comment
-
Oraz całkiem spore osiedle Boguszowice. Nie ma problemu, z centrum można podjechać kilkoma liniami autobusowymi.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
Comment