Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
To generalnie klony powielające ten sam niemiecki standard produkcji (helles, dunkel, weizen).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4No jak to nie ma indywidualizmu? Raz pils jest warzywny, a raz fenolowy, pszenica czasem się do hellesa upodabnia, koźlak do odgazowanego dunkela
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaChorzów - al. Klonowa 4 (koniec 2012?)
Chorzów - w Parku Śląskim (WPKiW)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaRybnik, ul. Jastrzębska 8c, Focus Mall [china]
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaRzeszów
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaKujan (k. Złotowa), "Poziomka"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKaSzreniawa, Muzeum Narodowe RolnictwaComment
-
Dzisiaj byłem na spotkaniu prezentującym powstający w Rzeszowie hotel Bristol *****.
Dowiedziałem się, że w jednej z czterech kamienic które wchodzą w skład hotelu będzie się mieścił mini browar. Planowane otwarcie w przyszłym roku, najprawdopodobniej pod koniec stycznia. Jeśli ktoś szuka pracy w zawodzie piwowara to może pisać do działu rekrutacji, bo poszukują osoby na to stanowisko."Zbieracze to szczęśliwi ludzie" J.W.GoetheComment
-
Comment
-
85. ? - gdzieś w woj. Łódzkim, [fabr]Comment
-
Ja bym sobie darował Kraków Sukiennice- jakieś 3 lata temu ktoś rzucił takie hasło, ale skoro do dziś nie ma żadnych ruchów w tym kierunku to wątpię by kiedykolwiek to powstało.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Piętro w całości (chyba) zajmuje galeria Muzeum Narodowego. Podziemia to ścieżka dydaktyczno-historyczna i ekspozycje Muzeum Miejskiego, ale z tego co czytałem nie całe. Kilka piwnic należy do dwóch kawiarni.Comment
-
Comment
Comment