Ponoć krakowska miejscówka przy ul.Lubicz nie ma żadnego inwestora czyli de facto pozostaje chyba medialną papką a nie planowana inwestycją.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Comment
-
było? jak to wczoraj przeczytałem byłem w lekkim szoku. knajpa mocno dyskotekowa, nie przypominam sobie klimatu na mini browar, no ale widać każdy może mieć swoje piwo.
to byłby 5 browar restauracyjny w Gdańsku w perspektywie: Brovarnia, Piwna, Barbados, Przychodnia, Stary BrowarComment
-
Generalnie było wiadomo, ale w tym temacie chyba nie było wskazania na Barbados. W lutym biermann napisał tylko że będą 12 marca montować sprzęt w Gdańsku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dzisiaj w Chorzowie otwarto Minibrowar Reden. Wiem z relacji, że leją jasne i ciemne. Jest podstawka i będą kufle. Może ktoś już był i opisze dokładnej ? Ja niestety do końca tygodnia nie mogę się wybrać.Comment
-
A miało być jutro. ART - potrzebny twój ruch.Last edited by Pendragon; 2013-03-21, 19:54.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
BĘDĄ kufle, czyli na razie nie ma ?Comment
-
Comment
-
Byłem ja przejazdem.
Obecnie w ofercie są dwa rodzaje piwa. 12-tka oraz 4-tka.
Co do birofilii to rzeczywiście są do kupienia. Są podkładki dostępne za piwo oraz kufle: dwa rodzaje ceramicznego (0,5l oraz 1l, ten drugi wykupiony i trzeba poczekać na kolejną partię), są też szklane półlitrowe. Ceramiczne mają być limitowane.
Co do otwarcia to jutro jest oficjalne otwarcie, a z tego co słyszałem to na sobotę jest już pełno rezerwacji.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Strona www z podkładki jeszcze nie działa.
-
Last edited by ART; 2013-03-21, 20:41.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Czy już wiadomo jak będzie się nazywał browar w Raciborzu?Comment
Comment