Słyszalm ze Lubrow wystartuje ze sprzedaza 19-stego , po za tym ponoc browar w Koscierzynie szuka drugiego piwowara ....???
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Drugiego, a nie następnego. Widać pierwszy chce mieć pomywacza
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Może jeden zajmie się papierkologią, przy starcie nie małą, a drugi będzie od czarnej roboty. Zapewne podobnie jak w innych Caparach warzelnia jest 2 i 4 krotnie mniejsza od zbiorników. A piwa trzeba nawarzyć od razu kilka rodzajów.Comment
-
Tu już raczej nie ma czasu na zatrudnianie drugiego z powodu konieczności napełnienia pierwszych tanków. Chyba, że termin otwarcia znowu się odsunie w czasie.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
To dziwne, w zeszły piątek byłem, rozmawiałem, miał dzialac jako browar hotelowej restauracjiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
będę w Płocku ponownie w ciągu 2-3 tygodni, nie omieszkam więc zajrzećGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Myślę i mam nadzieję, że ktoś poszedł do pubu, zastał go zamknięty i puścił taką plotkę, zamiast wejść do hotelu.
Już kilka tygodni temu ktoś do mnie na priva napisał o zamknięciu, co okazało się nieprawdą.
Oficjalna strona hotelu, jak i profil na FB milczą w tej sprawie. Więc się pytam - gdzie źródło?Last edited by Pendragon; 2013-07-12, 14:10.
-
Comment
-
Nie ma tam żadnego browaru Adriana, a browar w hotelu Płock działaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Z tym Płockiem to chyba jakaś większa akcja "informacyjna".
Comment