Nowe browary restauracyjne w Polsce

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
    Dla tych co nie mają fejsbuka
    Czyli m.in. dla mnie, dzięki. Nie bądźcie zbyt nowocześni i zamieszczajcie info też na bbizie. Bez hejtu nie ma Kuwejtu.

    Comment

    • Prusak
      Major Piwnych Rewolucji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2005.07
      • 4485

      Mikołów, jak się okazuje, też nieaktualny.

      Comment

      • Pendragon
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

        No tak mi się wydawało, że Mikołów albo Pszczyna odpadły. Coś w tamtym rejonie, a nie byłem pewien co.

        jacer - co to jest chudziak?

        moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


        Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

        Comment

        • WojciechT
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2012.09
          • 2546

          A dzieje się coś w kontekście Czechowic-Dziedzic? Uzyskanie informacji od nich jest dosyć trudne.

          Comment

          • jacer
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2006.03
            • 9875

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            jacer - co to jest chudziak?
            Chudy beton, który się wylewa pod właściwe posadzki jeszcze przed ociepleniem.
            Milicki Browar Rynkowy
            Grupa STYRIAN

            (1+sqrt5)/2
            "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
            "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
            No Hops, no Glory :)

            Comment

            • Gringo
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼
              • 2007.07
              • 2162

              W Pszczynie się coś ruszyło w kamienicy przy Rynku 17 ostatnimi czasy. Ale czy będzie to browar to nie mam pojęcia.
              Pojawił się szyld "Pijalnia piwa i nalewek" ale w środku nie widać jakiś zaawansowanych prac.

              Comment

              • leona
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2009.07
                • 5853

                Chyba trzeba dopisać nowy Czarnków bo rozumiem, że pożyczka z BGK (nota bene potwierdza to moje wrażenie, że fundusze unijne to jedno wielkie skurwysyństwo) pójdzie na jakąś galerię handlową, której miniczęścią będzie minibrowar - "fuzja historii z nowoczesnością".

                Comment

                • toto
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2006.12
                  • 949

                  2014 - Kraków - T.E.A. Time (jest już instalacja).

                  Comment

                  • Pendragon
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

                    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedzi
                    2014 - Kraków - T.E.A. Time (jest już instalacja).
                    Adres?

                    moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


                    Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

                    Comment

                    • leona
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2009.07
                      • 5853

                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                      Adres?
                      Pewnikiem Dielta 1

                      Comment

                      • abernacka
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.12
                        • 10862

                        Jak się okazuje i Łuków nie powstanie w 2014 roku
                        Piwna turystyka według abernackiego

                        Comment

                        • sienioo
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2008.12
                          • 177

                          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                          Pewnikiem Dielta 1
                          Ciekawa informacja. Jakoś nigdy lokale na Dietla 1 nie miały szczęścia. Lokal stał pusty z 1,5 roku po byłej restauracji Abstrakt. Zobaczymy tym razem. Lokalizacja co jak co bardzo słaba, strasznie głośno od ulicy (no może w przyszłości doczekamy się zwężenia Dietla i oddanie tej ulicy mieszkańcom).

                          Comment

                          • Pendragon
                            Generał Wszelkich Fermentacji
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

                            Dietla 1 potwiedzona.
                            Niby blisko Wawel, ale okolica wydaje mi się zadupiem. Prawda to?

                            moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


                            Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

                            Comment

                            • delvish
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.11
                              • 3508

                              Nieprawda. Ścisłe centrum miasta, choć obrzeże Kazimierza.
                              Last edited by delvish; 2013-12-14, 00:52.
                              "You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
                              (Frank Zappa)

                              "It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)

                              Comment

                              • Pendragon
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

                                Pisząc zadupie miałem na myśli potoki ludzkie. Ktoś przypadkowy tam zaglądnie? Są turyści?

                                moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot


                                Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X