Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Comment
-
Dziś wieczorem, było już logo na browarze bialskim... a ile jeszcze czasu upłynie... kto wie? Sylwia i Jacek z Tea Time, ogłoszą, kiedy będzie browar dostępny. To ludzie konkretni i z wiedzą, więc raczej nie potrwa to zbyt długo.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-03-23, 00:49.Comment
-
Jak w każdej plotce tkwi w tej informacji sporo prawdy. Browar rzeczywiście powstanie, ale nie składak, markowy sprzęt dostarczają Pacovske Strojirny. Warzelnia 5,5 hl. Początkowa moc produkcyjna około 1000 hl rocznie. Przed sezonem uda się zapewne otworzyć lokal. Własne piwo pojawi się ciut później, choć zapewne jeszcze w sezonie.Jest spore prawdopodobieństwo że własne piwo wprowadzą jeszcze przed sezonem letnim, plany są ambitne i wypada trzymać kciuki. Podobno ceny mają być normalne a nie sopockie ale pożyjemy, zobaczymy.
Ostatnia zmiana dokonana przez Jimmy_jb; 2014-03-26, 01:44.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański SłonecznaComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Czy ktoś ma jakieś informacje na temat browarów z terenów dotkniętych powodzią?
Na chwilę obecną wiadomo, że ucierpiał jeleniogórski browar Dolina BoBRU.
https://www.facebook.com/search/top?...dolina%20bobru...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Jeśli ktoś będzie zainteresowany...5 Photos-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...-
Channel: Mazowieckie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment