I czar prysł...
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGrozisz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziA szkoda, bo na wybrzeżu wschodnim przydałby się jakiś browar poza Trójmiastem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Poszła już wieść po Podkarpaciu. W sumie nic nowego poza potwierdzeniem informacji o tym, że otwarcie ma nastąpić w drugiej połowie roku.
Comment
-
-
Póki co Lubrow otworzył w Wejherowie ogródek piwny. Przyzwyczajanie do marki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziTEA Time okazuje się nie być jedynym browarem "nowej fali" budowanym w Krakowie.
Jest planowany kolejny. Ma nazywać się Twigg.
Comment
-
-
I tak jest.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziOtwarcie, przełom czerwca/lipca tego roku.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziMinibrowar w Szczecinie, który miał powstać przy ul. Partyzantów 2 zdaje się, że powstanie przy ul. Bogusława X 1. Widać inwestorzy z jakichś przyczyn zrezygnowali z adaptacji na ten cel d. Domu Kolejarza.
Comment
-
-
Za stroną Kaspar Schulza:
W dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie. Będzie to najnowszej generacji warzelnia o wybiciu 10 hl. Wydajność będzie wynosić 3000 hl piwa rocznie, w browarze będzie również możliwość produkcji piwa filtrowanego. Browar jako pierwszy w Polsce bedzie posiadał dodatkowo dwie kadzie drewniane do otwartej fermentacji o wydajności po 5hl każda, przeznaczone do specjalnych piw. Planowany koniec montażu sierpień 2014
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziZa stroną Kaspar Schulza:
W dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie. Będzie to najnowszej generacji warzelnia o wybiciu 10 hl. Wydajność będzie wynosić 3000 hl piwa rocznie, w browarze będzie również możliwość produkcji piwa filtrowanego. Browar jako pierwszy w Polsce bedzie posiadał dodatkowo dwie kadzie drewniane do otwartej fermentacji o wydajności po 5hl każda, przeznaczone do specjalnych piw. Planowany koniec montażu sierpień 2014
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment