I czar prysł...
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Comment
-
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Poszła już wieść po Podkarpaciu. W sumie nic nowego poza potwierdzeniem informacji o tym, że otwarcie ma nastąpić w drugiej połowie roku.
Comment
-
Póki co Lubrow otworzył w Wejherowie ogródek piwny. Przyzwyczajanie do marki?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
I tak jest.
-
-
Eh, czyli termin otwarcia jeszcze bardziej się oddala.Comment
-
Za stroną Kaspar Schulza:
W dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie. Będzie to najnowszej generacji warzelnia o wybiciu 10 hl. Wydajność będzie wynosić 3000 hl piwa rocznie, w browarze będzie również możliwość produkcji piwa filtrowanego. Browar jako pierwszy w Polsce bedzie posiadał dodatkowo dwie kadzie drewniane do otwartej fermentacji o wydajności po 5hl każda, przeznaczone do specjalnych piw. Planowany koniec montażu sierpień 2014Comment
-
Za stroną Kaspar Schulza:
W dniu 15 lipca rozpoczynamy montaż browaru w Szczecinie. Będzie to najnowszej generacji warzelnia o wybiciu 10 hl. Wydajność będzie wynosić 3000 hl piwa rocznie, w browarze będzie również możliwość produkcji piwa filtrowanego. Browar jako pierwszy w Polsce bedzie posiadał dodatkowo dwie kadzie drewniane do otwartej fermentacji o wydajności po 5hl każda, przeznaczone do specjalnych piw. Planowany koniec montażu sierpień 2014Comment
-
Comment