Są prowadzone przymiarki do otwarcia minibrowaru na Polach Mokotowskich w Warszawie.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nikt nic nie powiedział, a tymczasem browar na Jamrozowej Polanie już sobie działa. I to od początku maja!
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No i wyszło szydło z worka - piwo jest z zewnątrz! Otwarcie za 2-3 miesiące.
-
Nie trollując już w temacie Pola/Pole/Park można tutaj jakieś konkretniejsze info? "Przymiarki" czyli pewnie baaardzo niepewna jeszcze kwestia i to w najlepszym przypadku w okresie 2 latPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Last edited by Pendragon; 2014-06-15, 15:24.
-
Last edited by Pendragon; 2014-06-15, 15:29.
-
Kilka dni temu rozpoczęto montaż warzelni (5hl) oraz tanków (8x10hl) w łódzkim Buddha Pub. Planowany start, wrzesień 2014.
Fotki montażu znajdziecie tutaj: https://www.facebook.com/pages/Piwny...9423091?ref=hlLast edited by abernacka; 2014-06-21, 11:46.Comment
-
-
Ponoć wraca temat browaru restauracyjnego przy ul. Lubicz w Krakowie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
Comment
-
„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
Comment