Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA kto go wykonuje, bo na stronach KS i minibrowary.pl nie ma w realizacjach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA kto go wykonuje
Warzelnia z płaszczem miedzianym - 4 hl.
Comment
-
-
Bardzo dobre miejsce na browar.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo i wyszło szydło z worka - piwo jest z zewnątrz! Otwarcie za 2-3 miesiące.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziW Gdańsku w okolicach dworca może być tłoczno.
Jest kolejny pomysł budowy minibrowaru restauracyjnego, w tym rejonie miasta. Miałby powstać w pawilonie na terenie bastionu św. Elżbiety (Wały Jagiellońskie 5).
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZmieniam zdanie, nie podoba mi się to:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...y-n81151.html#
Koncepcja zabudowy przedstawiona przez inwestora jest interesująca. Skoro pozostałość bastionu zostanie zachowana pod nowoczesną zabudową, nawiązującą do widoku bastionu z czasów historycznej świetności, całość wydaje się optymalna. Przeszklona ściana od strony Wałów Jagiellońskich mnie nie razi.
Comment
-
-
Nie widzę powodów przykrywania tego takim dachem. Wizualizacja mi się nie podoba. Nic nie poradzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziMnie też się ten projekt wydaje ciekawy, no ale nie wiem, jak to teraz wygląda na żywo.
Tam są interesujące piwnice. Jeśli to tam byłoby serce browaru, to pod tym szkłem siedzieć sensu nie ma.Last edited by Pendragon; 2014-07-01, 14:19.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie widzę powodów przykrywania tego takim dachem. Wizualizacja mi się nie podoba. Nic nie poradzę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziLepiej aby był przykryty plandeką i nadal niszczał?
Nie poradzę. Nie podoba mi się. Wygląda jak hala jakiegoś dworca, a ten stoi przecież obokLast edited by Pendragon; 2014-07-01, 14:24.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jest przykryty? Plandeka to chyba tylko w ogródku obok? Oto chodzi by nie był skryty tylko podkreślony.
Część obiektu jest przykryta plandeką w sezonie jesienno-zimowym.
Comment
-
Comment