Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Info z facebooka AGH:
W życiu chodzi między innymi o to, aby było pięknie i miło. Kolejnym krokiem w realizacji tego szczytnego celu będzie inwestycja wyczekiwana nie tylko przez społeczność AGH, ale również przez mieszkańców Krakowa i wszystkich gości tłumnie odwiedzających słynny Klub Studio.
Tak wyglądać będzie nasz największy klub po modernizacji. Sprzęt muzyczny na światowym poziomie, nowoczesne wyposażenie gastronomiczne, własny mini-browar... To tylko niektóre z atrakcji czekające na nas wszystkich. Początek przebudowy: lipiec 2015. Zakończenie: rok później.
Długo na to czekaliśmy, ale patrząc na wizualizację już teraz możemy stwierdzić, że było warto. Tak się bawi, tak się bawi...
Pamiętam, że już dawno w tym temacie pojawiały się doniesienia o planach stworzenia minibrowaru w Studiu, cieszy mnie, że temat nie umarł śmiercią naturalną...Last edited by TomX; 2015-01-30, 17:36.
Comment
-
-
Działa od pól roku, ale własne piwo dopiero co uwarzył. Czekamy aż doleżakuje i zaczną sprzedawać - wtedy dodamy do aktywnych.Last edited by Pendragon; 2015-02-07, 22:40.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNiestety. Jamrozowa Polana jeszcze nie warzy! Tutaj znajdziecie małą fotorelację z tego "browaru": https://www.facebook.com/pages/Piwny...9423091?ref=hl
Ciekawe kiedy faktycznie ruszą?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomX Wyświetlenie odpowiedziInfo z facebooka AGH:
Do tego obrazki z cyfrową wizualizacją "odświeżonego" Studia - moim skromnym zdaniem koszmarny klocek w kolorze sraki... Ale może komuś się podoba?
Pamiętam, że już dawno w tym temacie pojawiały się doniesienia o planach stworzenia minibrowaru w Studiu, cieszy mnie, że temat nie umarł śmiercią naturalną...
Comment
-
-
Jeszcze w tym roku, w Gdańsku przybędzie nowy browar restauracyjny: http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/...ej-n85161.html
Comment
-
-
Eee, myślałem że ujawnili następny.Last edited by Pendragon; 2015-02-20, 15:52.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Piwowarem będzie Niemiec z 25-letnim doświadczeniem i kierunkowym politechnicznym wykształceniem, który wraz z rodziną przeprowadzi się do Gdańska, aby zająć się warzeniem piwa w budynku dawnej przychodni.
Comment
-
-
Piwny Turysta jakoś tutaj nie napisał, więc zrobi to Piwny Informator.
Ruszył w końcu browar na Jamrozowej Polanie.
Zero reklamy, mało klientów - ciężka sprawa.
Jedźcie tam i osuszajcie tanki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPiwny Turysta jakoś tutaj nie napisał, więc zrobi to Piwny Informator.
Ruszył w końcu browar na Jamrozowej Polanie.
Zero reklamy, mało klientów - ciężka sprawa.
Jedźcie tam i osuszajcie tanki
Comment
-
Comment