Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MrGodiva
A jakie przystanki planujesz podczas swojej marszruty? Tak na szybko wpadają mi do głowy:
Stary browar rzeszowski, Grybów, Wojkówka, Dukla, Ursa.
Grybów to nie browar restauracyjny. W Wojkówce byłem.
Planuję zacząć od Rzeszowa. Potem Hrubieszów i Zamość (byłem, ale i tak zajrzę ).
Dalej (już w drodze powrotnej) lubelskie Lwów i Grodzka 15, Osjann i na koniec Brofaktura.
Korci mnie jeszcze atak na Puławy, ale chyba nie dam rady...
Zajazd Biskupi w Raciborzu JUŻ CZYNNY. Najstarszy tego typu obiekt na Górnym Śląsku, wybudowany w latach 1784-1787, został dźwignięty z ruiny. Zobacz jak wyglądał przed wojną, jak w 2009 roku a jak dziś prezentuje się ten unikalny zabytek. W galerii także zdjęcia wnętrz. AKTUALIZACJA
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
Comment