Na stronie sami napisali nazwę swojego lokalu "Browarnia"... Wiecie co - chyba trzeba się napić, to przestaniemy narzekać na pierdołki
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Napisali też, że są na Starym Mieście w Gdańsku. Tymczasem z tego co się orientuje Stare Miasto w Gdańsku znajduje się tam gdzie są: Wielki Młyn i kościoły: św. Katarzyny oraz św. Brygidy. Spichlerz Nowa Pakownia jest natomiast umiejscowiony na prawym brzegu Nowej Motławy. Więc jego lokalizacja to Długie Ogrody.
P.S.
Sorry, że się czepiam o szczegóły. Ale skoro ktoś zaczął zwracać uwagę i zareagował autor strony to może i w tym wypadku sprostuje informację.Comment
-
Czy już wiadomo czy polewają piwa z ich własnego browaru?Comment
-
Jak mówi info na stronie www.minibrowary.pl to na razie szukają piwowara: http://www.minibrowary.pl/node/1484BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Według moich informacji aktualnie w Płocku jest piwowar pochodzący z Niemiec, który ma za zadanie uwarzyć pierwsze warki jak i również przyuczyć piwowara, którego tak usilnie poszukują.Comment
-
No to w Brovarni warzy się już od wczoraj
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jest napisane, że właściciele chcą jeszcze w tym miesiącu. Czekałem tak długo, to wolałbym jeszcze ten tydzień albo i dwa odczekać. Niech się dobrze odleżakują.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Toruń
Nowe wieści z Torunia (co prawda z szmatławej gazety ale wstępnie można się oprzeć):
1. Hotel-matka otwarty
2. Piwo zaczną warzyć w... grudniu...
Mam nadzieję że gazeta okaże się bardziej szmatława niż zakładamSocjalizm to ustrój, w którym bohatersko pokonuje się trudności nieznane w żadnym innym ustroju /S.KisielewskiComment
-
Comment
-
Brovarnia na swojej stronie podała, że się otwiera w niedzielę 27 lipca.
A dzień wcześniej jubel dla VIPów.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Spróbuj ponownie - strona jest w budowie i częściej nie działa niż działa. W tej chwili śmiga.
A czy jesteś VIPem, to tego nie wiem. Jeśli napiszesz w sobotę wieczorem recenzję, to uwierzęLast edited by Pendragon; 2008-07-23, 15:39.
Comment