Brovarnia już ma pierwszą reklamę na portalu Trojmiasto
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziByliśmy ze Slavoyem tamże przedwczoraj i dowiedzieliśmy się, że własne piwo będą lać za jakieś 4 tygodnie
Byłem 1 sierpnia i dowiedziałem się że z powodów proceduralnych wcześniej nie udało się nic uwarzyć. Powiedziano mi, że dopiero 4 sierpnia ma przyjechać piwowar z Niemiec.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pankracy Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym roku powstanie browar restauracyjny w jednym ze spichrzów w Kazimierzu Dolnym. Inwestorem jest firma z Puław. Wykonawcą instalacji browarniczej Kaspar Schulz.
Comment
-
-
Na ich stronie akurat Kazimierz nie jest wymieniony.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa ich stronie akurat Kazimierz nie jest wymieniony.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziOwszem nie jest wymieniony, ale inwestor z Puław + spichlerz nad Wisłą a w nim hotel i browar restauracyjny, to musi być Kazimierz Dolny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar Wyświetlenie odpowiedziTo nie jest takie oczywiste.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziA czy w takim Kazimierzu utrzyma się minibrowar?, w sezonie letnim na pewno będzie miał klientelę, ale poza sezonem nie ma aż tylu turystów.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Można metodą czeską otwierać taki minibrowar tylko w weekendy.
Przy okazji - w Koszalinie minibrowar ma być otwarty już niedługo pod adresem Grunwaldzka 1, czyli jest to Karczma Rycerska?Last edited by Pendragon; 2008-08-15, 20:52.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziNie? To jaka inna lokalizacja?
Comment
-
-
Czyżby już Grudziądz się przeprowadzał?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74 Wyświetlenie odpowiedziJaja jak berety panie...
Byłem 1 sierpnia i dowiedziałem się że z powodów proceduralnych wcześniej nie udało się nic uwarzyć. Powiedziano mi, że dopiero 4 sierpnia ma przyjechać piwowar z Niemiec.
11.08.2008 r. odbędzie się pierwsze warzenie piwa w Browarze Tumskim w Płocku.
Oby to była prawda, bo po zlocie planuję zahaczyć o Płock. Jeśli nie zdążą do 14 września, to wygra wariant radomski.Last edited by Pendragon; 2008-08-16, 14:28.
Comment
-
Comment