A masz podejrzenie lub wiedzę, że to obce?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Nie wiem czy jest tu ktoś z Zielonej Góry, ale zapytam czy ktoś pił w Hauscie?ja za każdym razem się waham... i jeszcze nie wszedłem.Comment
-
tu masz odpowiedni temat
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Sprzęt stoi od grudnia 2016 roku, więc mogli już uwarzyć własne. Tym bardziej, że nic ich chyba nie cisnęło, by otworzyć w terminie około świątecznym, gdy sprzedaż piwa jest niekoniecznie wysoka poza datą uwarzenia. Jeśli ktoś ma inne zdanie, chętnie posłucham argumentów.Comment
-
Pierwsze warzenie w PG4 miało miejsce 18 marca.
Browar sie tym nie pochwalił, ale są fotki na prywatnym koncie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Brieger, nowy browar restauracyjny w Brzegu:
Comment
-
Hmmm, ciekawe komentarze pod spodem. Z wrzucaniem do bazy to bym się wstrzymał"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Jest zmiana nazwy, z Relax na Brieger, więc może dlatego nie działa (chwilowo). Nie własne mieli już od jakiegoś czasu. 4 miesiące od uzyskania zatwierdzenia typu to może być mało, ale tutaj na Śląsku Opolskim procedury są mniej restrykcyjne i szybsze niż gdzie indziej.Comment
-
Comment
Comment