Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Comment
-
Stara sprawa. Kontrakt, a w zasadzie to tylko własna etykieta, w Browarze Jana. W temacie z 25 maja jest komentarz na ten temat.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Wreszcie udało mi się jako pierwszemu (brobizowa oszukiwarka wskazuje mi że nikt jeszcze się nie zająknął) odkryć nowopowstający browar.
Otóż w Rawiczu przy ul. Armii Krajowej 4 powstaje brewpub Browicz.
Chyba jeszcze nie otworzyli się ale znalazłem ogłoszenie rekrutacji do pracy oraz są już na FB i na brewicz.pl
Szczegółów i dat jednak nie widzę tam.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Niestety dostaję coraz więcej tego typu sygnałów, w przeciwieństwie do browarów "na przedpłacie". Czyli nawet już sprawdzony partner nie daje gwarancji sprawnej realizacji. Zawel byliście w składzie delegacji, która ostatnio rozmawiała z MF w imieniu małych browarów o usprawnieniu i uproszczeniu procedur? Jeśli nie to szkoda.
Może nie do wszystkich zainteresowanych informacja dotarła.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
-
-
-
Krzysztof, zawel85 oraz inni, którzy nie mieli okazji uczestniczyć w tym spotkaniu... ZPPP ma swoje interesy, SRBP ma swoje, a mali producenci powinni się jednoczyć dbając o swoje interesy, które nie muszą być zbieżne z tymi jakie reprezentuje SRBP. PSPD też może mieć zupełnie inne.Comment
Comment