A co to za Domator przy dodawanych piwach? Gnieźnieński restauracyjny nie nazywa się Dobry Browar? Czy raczej ktoś coś pomylił?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Comment
-
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu TapatalkaComment
-
Comment
-
Comment
-
Nie wiem, czy już było wspominane o planach browaru w Wiśle
http://wiadomosci.ox.pl/wiadomosc,40...a-dworcu-.htmlOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446Comment
-
We wsi Podborze z okolic Ostrowi Mazowieckiej, w hotelu "Nad Stawem", powstał browar restauracyjny. Na chwilę obecną oferują APe, Stout, Pszenicę oraz Pilsa.Comment
-
Sprawiedliwość Browar&Grill - wkrótce otwarcie
Nazwa (logo także) moim zdaniem raczej dyskusyjna. Ciekaw jestem jej pochodzenia.
Nie wiem jaki kapitał, czy lokalny, czy ktoś z piwnej branży czy po prostu gastronomia. Nie wiem jaka warzelnia, co będzie warzone oraz przez kogo. Ogólnie oprócz kilku fotek z jakimś tam jedzeniem, szczegółów brak. Sztuczna tajemnica lub nie ma czym się chwalić.
Lokalizacja również moim zdaniem dyskusyjna. Niby naprzeciwko wielkiej Galerii handlowej i pod nowymi blokowiskami, ale nie jestem pewien czy ktoś specjalnie będzie jechał w to miejsce.
Czas pokaże.
Jak tylko się otworzą skieruję tam swe kroki i kubki smakoweLast edited by dlugas; 2018-08-21, 11:15.Comment
-
Do Kurozwęk dotarł już sprzęt od Joh. Albrecht, więc z końcówką roku (może) doczekamy się pierwszego minibrowaru w województwie Świętokrzyskim.Comment
-
W czerwcu w "Miejskim Browarze Stargard" zamontowano sprzęt pochodzący od Kaspara. Jeżeli nic się nie wydarzy nieprzyjemnego, browar ruszy w październiku.Comment
-
W Świnoujściu powstaje drugi browar restauracyjny. Jednorazowe wybicie warzelni jest obliczone na 20 hekto.Comment
Comment