Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzizaraz nie szlag trafi, muszą się otwierać tam gdzie byłem całkiem niedawno, jak nie Ostroróg, to Jarocin, jak nie Sady to Opole Lubelskie lub teraz Kluczbork
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PaPe Wyświetlenie odpowiedziA może to Twoja moc sprawcza (taka nieuświadomiona)?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzizaraz nie szlag trafi, muszą się otwierać tam gdzie byłem całkiem niedawno, jak nie Ostroróg, to Jarocin, jak nie Sady to Opole Lubelskie lub teraz Kluczbork
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzizaraz nie szlag trafi, muszą się otwierać tam gdzie byłem całkiem niedawno, jak nie Ostroróg, to Jarocin, jak nie Sady to Opole Lubelskie lub teraz KluczborkMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi
Czas pokaże.
Jak tylko się otworzą skieruję tam swe kroki i kubki smakoweMały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziW tym roku ma ruszyć browar w okolicy KluczborkaJesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Byłem tylko przelotem, bez konsumpcji. Lokal taki stary browar w miniaturze, na razie ludzi nie ma za wielu, ale zapowiadają się rezerwacje, bo ma być koncert. Piwa trzy, 0,5 10zł, 1 litr 19 zł, pils 12 blg 5vol, Ale 14 blg 5,5vol i Ale z miodem 13blg 5vol, jedzenie miszmasz, jest i pizza i chaczapuri gruzińskie i barszcz ukraiński z pampuszkami, z okazji otwarcia żadnych atrakcji.Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment